Відповідь: Прибори від ВАЗ Питання №1 - Датчик тиску масла ти куди вкрутив і де брав і сікока стоіт? Питання №2 - Попільничку як вирізав, з чого рамочка і зачим кнопки.
Відповідь: Прибори від ВАЗ Ось фото датчика і як я його вкрутив. Я взяв звичайний набір датчиків ВАЗ 2106 (датчик лампи - 10грн, датчик стрілки 30 грн, трійник - 20грн + токар мені зробив перехідник з однієї різьби на іншу - 5 грн) це все я вкрутив замість штатного датчика масла який замкнутий коли тиск масла низький. Попільничку вирізав - спочатку вижигателем (прилад для випалювання картинок на дерев"яних дощечках, потім трохи ножиком з зубцями. Рамку випиляв з звичайного рівного шматка пластмаси будь якої машини головне щоб під колір підходило, а можна взяти заглушку від магнітоли. Кнопки поклав бо було вільне місце чому б його не задіяти (на сьогоднішній день одна вже задіяна а, інша в резерві - чекає свого часу). Внизу зліва стоїть 4 місця для підключення різних приладів (зарядка мобілок, кипятильників 12В, зарядки різні, зарядка для комп"ютора і т.д.) Внизу справа цифровий тахометр + вольтметр но я використовую вольтметр так як тахометр стоїть штатний.
Відповідь: Прибори від ВАЗ Спасібкі. це здається побарабану замість якого. Чи я не правий? Скажіть мені плз хто знає: На фотці маєм 2 датчика (низького і високого тиску) яка різниця в яку дирку їх вкручувати? Дуже прошу прочитай на датчиках номінали! На чорному і на білому. Які вони? З токарем звести є можливість?
Відповідь: Прибори від ВАЗ я коли ставив свої то спочатку вкрутив той датчик в ту лапу шо тримає масляний фільтр, там була резервна дірка заглушена заглушкою, але датчик показував якісь несуразні речі, потім перекрутив в блок і все стало гуд.
Відповідь: Прибори від ВАЗ Наскільки я знаю то тиск має бути однаковим в обох місцях, але у мене лише два місця під датчики. Зараз не маю можливості прочитати номінали датчиків бо машина в гаражі піти туди немю можливості. Ось що я знайшов десь в інтернеті (но не помню де) Чорний датчик спрацьовує якщо на 2000 тисячах обертів тиск масла менший за 1,4 бар. Білий датчик спрацьовує якщо на 2000 тисячах обертів тиск масла менший за 1,8 бар. Коричневий датчик спрацьовує завжди якщо тиск масла менший за 0,3 бар. Я не впевнений в правильності цих даних Як зможу, то зразу напишу який тиск написай на моїх датчиках Звести то можу, але чи захочеш приїхати так далеко. Мені здається що любий УЧЕНЬ токаря зможе зробити перехідник. Цей токар у якого я був він не дуже цінний, у нас є майстри, що реставрують рульві рейки, шарові опори які були нерозборні і одноразові - роблять розборні і багаторазові. Може хто підскаже який тиск масла має бути на двигуні 1.3 NZ в холодному та прогрітому стані?
Відповідь: Прибори від ВАЗ Молодець! Це мої ж слова в сусідній гілці ))))) Як буде можливість обовязково звір мої слова з данними на датчиках бо якщо я правий то виходить що в тебе немає датчика низького тиску! А це не єсть гут! Це на скільки ти думаєш чи на скільки ти знаєш?