Є в мене бажання зі свого донора зробити прицеп, як на відео. Питання. Як таке чудо техніки ставиться на облік? Морди нема і відповідно ВІН коду також. Що, як, куда і по чому? Відео: http://topgir.com.ua/5764744-udobno-i-stilno-zaryazhennaya-audi-rs4-s-ochen-krutym-pricepom/
хто сказав? я наприклад десь читав, що для такого шукають документи з прицепом де зазначено, "самодел"
та напевно... я міняв на такому прицеці номер реєстру кузова.. даївці нічого не говори, тай в россії таким образом їх роблять..
Що таке цей номер реєстру кузова? Тобто ти купив якись самопал, і типу з нього зробив інший самопал, чи як? Розложи по полочках плз.
іншими словами, у сусіда був прицеп доподобний, якщо не помиляюся десь 70х (весь згнив). Так от він взяв і зварив новий собі прицеп, довший на 40см і трішки ширший. (зараз в нього їх два нових) і ми йому вибили той номер на раммі перед гаком. За майже 5 років ніхто з Даївців притензій не мав... А тепер на рахунок прицепу (Самопал) в 60х-70х. більшість прецепів робили вдома а потім реєстрували в ГАИ і помітка там була "самопал". В Росії з таких доків роблять прицепи кузов (десь я таку тему видів в неті)
Точно підійдуть документи "саморобка", но знайти їх вкрай важко. Такі доки практично не продають люди, під них можна чуда робити. Мій сват має доки ГАЗ-69, дизель, нова реєстрація - можна взяти Фронтеру і приварити морду ГАЗ-69.