Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних дискусій.

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем MARTINI, 21 лют 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Офтоп
    Власдистлаве, ти б прибрав свастику з аватарки, якось це не гарно. Мій дідо їх гнав від Дністра до Ельби, а ти тут їх логотипом світиш... дивись, бо як дідівська кров в мені прокинеться - поженемо тебе геть :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Увага пости ДАІ!!!

Слава Україні !!!

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Ну не всіх такі діди, в декого можуть бути такі, хто їм мости через дністер будував :)

Моля думка - Мартіні сорі, але аватар це особиста справа Владислава і тут не зовсім той форум, де доречно обговорювати політику. Для мене свастика на аватарі клубчанина це просто герб батьківщини VW на час зародження VW і крапка. Історія для того, щоб її памятати а не переписувати і стирати її епізоди. Думаю, що на форумі антисемістів ця картинка би мала інше значення. Богу дякувати, тут всі психічно здорові :)

• Подобається Подобається x 4
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це уже не просто герб батьківщини VW на той час. Це символ антилюдського режиму, що знищив десятки мільйонів людей, в тому числі й українців. Та і досі відморозки зі свастикою вбивають на вулицях невинних людей, у яких просто інший колір шкіри. Звичайно, ж забувати не можна. В музеях, кінофільмах використовувати це одне, але робити із сватиски якийсь фетиш, щоб якось виділитися - це, як на мене, ознака поганого тону.

5. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

НКВД і ГКЧП винищили більше Українців ніж німці і поляки разом взяті і то в мирний час не кажучи вже про воєнний. То чому в нас нормально сприймається символіка СРСР ?
    я не захищаю свастику(як символ фашизму) але в даному випадку думаю недоречно наїжджати на людину за аватар.

6. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Сорі за незгоду, але для мене це просто герб. Як і червона зірка, яку, до речі, розміщували на логотипах деяких радянських авто. І те, що солдати з червоними прапорами мочили від європейців до чеченців а зараз бритоголові з зірками на своїх прапорах мочать негрів в Росії не означає, що ми повинні пиляти логотипи ЗІСів чи ЗІМів, аби викинути звідти червоні зірки.

7. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    Відповідь: Про аватар з німецьким хрестом або перші прояви політичних дискусій.

підтримую Ореста.. Аватар особиста справа кожного..
    мене як анонімного наркомана також зачіпає аватар Бейліса з зеленим листком :mrgreen:

думаю зі сторони Мартіні було би доречніше написати ПП і попросити змінити аватару, а не страшити банкою.. то вже використання адмін ресурсу :roll:

8. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Думаю, кожен із вас правий по своєму, просто дивитесь на одне і те ж питання з різних сторін. Про те хто і скільки винищив сьогодні реально незнає ніхто, і напевно вже ніколи не дізнається. А те, що історію не перепишеш теж правда. Хоча, як каже Мартіні, символи несуть в собі дуже багато інформації і треба обережно їх використовувати, тим більше не знаючи їх значення і смислового навантаження.

9. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Думаю Мартіні варто просто попросити забрати свастику, якщо вона наводить на погані думки, але аж ніяк не погрожувати учаснику баном.
    В мене тоже дід воював і в таборі сидів ше й до того - але свастику також сприймаю як просто повагу до фольців.

А взагалі то свастика - це взагалі символ сонця чи ше шось там подібне, якщо вже копати по справжньому і походить з древнього Єгипту.

10. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

Давайте краще покуримо трубку миру.

• Подобається Подобається x 2
  11. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100

трохи не так.. символ сонця навпаки.. короткі палечки в іншу сторону..

12. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

+1!
    І випємо бутилочку пепсі в пятниці... :-D
    Це навіть можна сумістити...

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Заходжу в Антошку за памперсами а там на самому видному місці висить китайська копія автомата Калашнікова з пластмасовим штикножом і гордо написано-масштаб 1-1. Цікава чого вчить ця іграшка? Думаю прививає любов до прекрасного або розвиває логіку. Поцікавився чи не завозили часом іграшкових бензопил Дружба або пару установок Град і тоже бажано 1-1, а ви кажете про свастику не так закручену.

14. Дімон

Дімон Active Member

SEAT Toledo 1.8 mi 1993

це точно, я часто подібне спостерігаю.:sad:

15. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

У вас - це де?

А це взагалі щось новеньке.

Баном я не погрожував, просто до слова про Ельбу сказав :) Я лише висловив свою думку, що це є неприпустимо. У деяких країнах взагалі за такі речі кримінальна відповідальність передбачена, не даремно ж. І я повторюся - я не кажу, що історію треба забувати. Просто треба мати клепку в голові, де ця фігня доречна, а де ні. Коли людина чіпляє собі то на аватар , так ніби "подивіться який я прикольний, в мене свастика на аватарі", та ще й в контексті з Volkswagen, то я вважаю, що вона не соображає ніфіга, що робить і що це за символ (не хочеться вірити, що маємо тут свідомих послідовників ідей третього рейху). Більше того, це дискредитує сам улюблений нами всіма бренд. Під цим знаком палили людей живцем в крематоріях, а ми собі його як значок чіпляємо та ще й заявляємо , що воно асоціюється з нашими машинами. Ніфіга воно до моєї кори не має стосунку. Принаймні не більше, ніж до мерсів, бмв, порше та інших кльових німецьких авт

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Якщо не помиляюся, з Тібету. П'ятикутна зірка теж використовувалася в багатьох релігіях і політиках. І якщо трястися перед її формою або формою німецького хреста - значить виказувати свої упередження.

Брр, щось зачепило :) Мені здається, що той, хто ненавидить знак тієї чи іншої форми, значить йому пора на перевірку. З чого Гітлер почав війну - з ненависті до всього неарійського. З чого Сталін завалив німців і заодно півєвропи :) - з ненависті до німців. Так само Ізраілітяни ненавиділи арабів, чи то навпаки, точно не знаю. Як результат - тисячі скалічених доль, вбитих людей, переписані історії ітд. Доки ми не станемо адекватно і зі здоровою логікою дивитися на історію - до тих пір нам загрожують війни, конфлікти, участь в чужих інтересах і інші дурнуваті речі. Немає на світі білого чи чорного - якщо Гітлер мочив людей, то не означає, що ним започаткований Фольксваген не може їздити. Якщо Сталін робив репресії то не означає що в його політиці були тільки погані наслідки. Якщо Travel любить курити файку миру, то не означає, що він ніколи не сяде на білу полоску війни.

17. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406

Як медик можу сказати ,що зараз і війни не треба- перейдіться біля ракової лікарні на Стрийській, тубдиспансер на Сихові, патанатомія новонароджених на Пекарській, смертність торба ,середній прожитковий вік 60 років!!! , смертність новонароджених 30% !!!. По селах похорон майже щодня!!! А стан медицини-медоблад по 25-30 років, ліків-0, все на ентузіазмі працівників, зато перевірок -одні за другими.Може то так тільки у Львові? Підкажіть кого і куда гнати -до Ельби чи до Енісея?

• Подобається Подобається x 4
  18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

То правда. Стільки проблем навколо, а є люди, які їх ще з минулого в теперішнє тягнуть.

19. VladyslaW

VladyslaW Active Member

VW JETTA II 16V PL-була

окей, свастику заберу, це-не проблема...

саме так, цього вже не зітреш, виглядала перша емблема VW, придумав її не я...

http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=mod_vwhist1

але: саме такі символи зустрічаються в половині буддистських храмів...
    саме такі символи є навіть на фресках святої Софії Київської, і малювали їх задовго до фюрера, малювали наші предки!!!

ще пропоную звернутись до уряду США з вимогою прибрати з прапора 50 зірочок, бо колись під прапорами з такою зіркою напали на Польщу, Фінляндію, Румунію, Латвію і т. д...:!::!::!:,

• Подобається Подобається x 3
  20. Topol

Topol Аксакал

Клубна карта:
    000006

Пропоную зоставити Владислава в спокої, і залишити цей значок ВВ.
    Це історія і нічого тут не зробиш. Ше і пізнавальна. Я наприклад не знав шо то значок фольца.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)