Про іммобілайзер! VW Polo ІІІ хетчбек.

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем mstyslav, 24 сер 2015.

1. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Деколи, і тільки на розігрітий двигун буває, що не можу завести свое авто, заглушив двигун і потім зась... Таке враження, що глючить іммобілайзер... Зхватує і зразу глохне - 5-7 разів, буває довше, потім оп і заводиться і далі працює нормально. Правда після цього буває, що перестає працювати спідометр, тряснеш машиною по щебьонці - починає робити. Така фігня появилась ні з того ні з чого...
    Поїхав на комп.діагностику - показала помилку 17978 (блокировка блока управления двигателя) (міжнар. P1570/35/10). Знімав блок приборів, там все ок! Думав - там блок иммобілайзера (так є в деяких авто), але там його немає і заводиться авто при відєднаному блочку приборів.
    1. Хто знає в чому причина - підкажіть, буду вдячний...
    2. Де знаходиться сам иммобілайзер? (блок управління).
    Про чіп в ключі і антену ІМ на замку писати непотрібно!!!
    Буду дуже вдячний за корисні поради!
    З повагою,
    Мстислав.

2. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    По дротах від антени замка запалювання 50см дріт до блока швидше за все. Але який результат того, що знайти той блок? Ліпше якщо маєш другий ключ від машини то попробуй. І як не поможе то тоді схему електричну ліпше знайти.

3. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Причина була простіша, ніж я міг собі уявити...! Банально не контачив (переломався) в з'єднанні дріт нависної сигналізації, який відповідає за блокування двигуна.

4. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    Сигналізація була запаяна?

5. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Тільки скручена і видно в цьому місці ХАЛЯВНО!!!

6. AndriY

AndriY Active Member

ВАЗ 21013 1.2 1984
    А як на рахунок того?

• Подобається Подобається x 1
  7. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Поки що збоїв не було, правда почистили роз'єм (з'єднання) на КПП. Якщо знову вглючить, - спробую замінити датчик, є в наявності б/у, але точно робочий!
    За тиждень-два дам знати що-до-чого!!!

8. mstyslav

mstyslav Початківець

Volkswagen POLO
    Все працює нормально, за цей період (29.08 - 24.09.2015) збоїв не було і комп'ютер помилок не зафіксував (комп. діагностика).

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)