Значиться затягую ручник нв повну мыць ( десь 3-4 щилчка) але на крутих пыдйомах не тримается . Що це може бути , колодки задны зношены ? бажане тримання выдчуваеться коли обома руками затягую той ручник що аж троси ледь не лопаються.
Відповідь: про ручник Прокачай задні гальма ручником (знімаєш пімпочки гумові, ручником вверх ,внис і затискаєш вверху, тоді відкручуєш ті пімпочки з них має текти тормозна рідина , витикла і затискаєш, така сама процидура на протилежній стороні )! Але можливо що і колодки стерті , або циліндри потекли ! Розбери подивися !
Відповідь: про ручник тут мене цікавить така штука як можна прокачати задні гальма ручніком, наскільки я памятаю то коли розбирав задні тормозні барабани, то трос ручніка ніби вапшє немає ніякого відношення до тормозних шлангів, а зовсім незалежно механічно затискає колотки чи я помиляюся? можливо просто треба трос ручніка підтянути.
Відповідь: про ручник :shock: :mrgreen: :mrgreen: А передні прокачай лівим поворотніком...:mrgreen: :mrgreen: ти перед тим як шось радити сам попробуй так зробити, або хоч подивись як воно працює... то аффтар: ти б хоч вказав, барабанні в тебе задні гальма чи дискові.
Відповідь: про ручник Троса ще піддаються накрутці? Щоб було не 3-4 щилчка, а 2-3??? Якщо ні, то: І їх потрібно змініти. Але й буває так, що і крім колодок, потрібно міняти і самі барабани.
Відповідь: про ручник А буває так, шо в барабанах зношені/деформовані механізми, які колодки розжимають під дією натягу троса, або трос зіскакує з свого місця. Коротше, розібрати і подивитись треба, зразу запастись комплектом колодок і ремкомплектами барабанів, вони недорогі, а ефект буде відчутний (якшо в них давно не лазили). Можливо, знадобиться проточка самих барабанів.
Відповідь: про ручник +1 Scirocco GTi,треба міняти барабани+колодки.Я коли свої барабани зняв, аж прозрів- ржавчини тьма,виробітка була така,що вивалили всі кріплення коли знімали,2 Юрасик май напоготові зразу запасні тормозні циліндрики або хоча нові манжети.
Відповідь: про ручник може то ти про якись літак говориш? анука скажи мені з яких то пір ручнік став гідравлічним? а якщо він не гідравлічний то нашо йому тросік? і чому якщо відказав тормоз пробилась трубка чи якесь дтп і то в екстриних випадках треба зупинити манину стояночним тормозом?
Відповідь: про ручник ручний тормоз давить на ті самі колодки но таким чином шо ніяк не задіяний з гідравлісною системою. отже якась прикра помилка.
Відповідь: про ручник Певно ZET говорить не про літак а про концептуальний вертоліт. 2 ZET - на задніх гальмах крім гідравлічного приводу яке працює від педалі-гальм, є механічний привід який натягується стоянковим важілем(ручнік).Я зрозуміло пояснив?
Відповідь: про ручник Не повырите, вчора зупиняе ДАЫшник , питае: - Ви водый нормальний ?- кажу - ..нормальний! вын - А ну затяныть ручника!- , а зупинив на чималому схилы, Я ныби розслаблено затягую ручник да так ,що аж зуби стиснув , бачить що тримае ы каже що не буду, навыть , документи перевыряти ,бачу що нормальний з вас водый .ггг З вищесказаного я розумыю що треба мены мыняти ты колодки ( не дисковы) але тормозуха точно не тече .
Відповідь: про ручник Маладєц, тепер як я і писав, прокачуй передні гальма поворотніком, а потім кнопкою аварійки підкачай собі колеса! Коли всьо вийде, маякнеш, де береш траву...
Відповідь: про ручник По темі написав вже (про барабанні), читай уважно. Чи тобі ше про дискові треба? Можу написати.