вибачайте за таку назву теми, но... маємо- те що маємо!!!! тиждень тому заглох, не міг завести все!!! виглядало ніби глюк з центральним дротом!!! ним поковиряєш заведеться-проїдеш трохи знову хлохне, поковиряєш...глохне!!! поміняв дріт ніфіга! не їде!!! думав, що катушка, поміняв-"а в ответ тишына!!!!" почав шаритися серйозніше зрозумів, що трамблер мертвий, сьогодні поміняв, іскра є, бензин тоже поступає в карб, камера заповнена, а ефекту 0% но от я цілий день сьогодні стартером крутив педалями качав, а свічки сволочі сухенькі!!!! (я в любому випадку мав їх позаливати) пробував тягатися на линві в принципі можна сказати, що завів!!! поки тягнуть вона реве непонятним приглушеним звуком, тільки ногу на щеплення і кердофель!!!! складається враження що працює 1максимум 2 циліндри!!!! і до речі подібним чином машина поводиться, якщо її заводити з толкача, но не включати запалювання!!!! катаюся я на гольфі 2 1,3МН карб!!!!! допоможіть бо пипка не знаю до кого їхати, що робити і взагалі піпендюрка!!!
Шукай дописи про датчик Холла. В двох словах в тебе розбився підшипник Бігунка, іскра подається але не тоді коли треба. Можеш шукати по шротах в трамбльор в зборі, можеш поміняти сам тільки датчик(50$) але треба виставити двигун по мітках.
Можливо я скажу тупу річ, але все-таки в тебе часом клапана непогнуло? В 1,3 їх гне ніякого стуку, грюку і т.д нечути(в мене гнуло). Якщо ти говориш що іскра є, бензин в карбі є, але свічки сухі то попробуй налити грам 10-20 бензи безпосередньо в впускний колектор(тобто в первичну камеру карба)ну і відповідно крутнути якщо буде якась реакція то дивись карб, якщо ні(а ти писав що ставив трамплер з працюючої машини) то проблема в двигуні(можливо і в клапанах). Доречі ти трамбплер ставив з кришкою розпределітєля чи залишав свою, можливо вона тріснута. Поміряй компресію тоді відпаде, чи виясниться питання щодо ЦПГ та клапанів. Ні-пуха...
напевно всетаки клапана!!!!! я її струдом завів!!!! но вона з глушака так кидає вогнем, що просто пзц !!!! в карбі тоже бензинчик так взривається, що в мене кришка карба нагрілася, а потім взагалі рознесло нижнбю пласмасову частину, а верхню металюшку відкинуло метрів на 5-8!!!! я вечером її завів, досить ефектно виглядали язики полумя з вихлопної!!!! но двіжку це мабуть не на користь пішло!!!!!! і чого їх могло погнути ремінь цілий, стоїть все по мітках, все ОК!!!!!!!
а може в тебе запалювання виставлено на 180 градусів в іншу сторону??? передивився б добре. в мене коли так було(на першій машині) як рвануло глушака і вогонь з карба летів. Компресію міряв???????? поміряв - і все стало б ясно, а то діло темне....
маєш на увазі, що трамблер розвернутий:dance2:!?!?!?!? та я його поставив так як мій стояв до себе клемною колодкою!!!!!
ніякі то не клапана. якщо би був погнутий або згорівший клапан в одному циліндрі, мотор би троїв на холостому, але язиків ніяких би не було. якшо б ( фантастика ) погоріли клапана у всіх циліндрах, то мотор би вже не завівся. а в тебе заводиться !!! постріли то в трубу то в карбюратор свідчать про несправну систему запалювання, особливо про неробочі свічки, які довгий час працювали на збагаченій суміші. і нашо ти взагалі ту машину мучиш? ти вже шось там нахомутив - шось відірвало, шось відлетіло, затягни її краще на сервіс. тобі дають поради, а від тебе жодного допису по суті тих порад - ні про компресію, ні про стан ремня, і т.д. і двіжку то всьо на користь не піде. шкода мотора...
там практично мотор як жигульовський. тому я знаю що написав. на 180 градусів помиляєшся - і ппц.:ireful: ти б дійсно зняв розміри, компресію, перевірив свічки, продув карба на всяк випадок, А ТО ЧЕКАЙ ВІД ТЕБЕ СЛІДУЮЮЧЕ: ПАЦАНИ!!!СЬОГОДНІ ВЖЕ МОТОР ВИЛЕТІВ НА 5-8 МЕТРІВ:shok: візьми вистави 1 циліндр в верхню мертву точку і всі вузли по міткам - а тоді вистав трамплера і бігунка в таке положення,як мав сі бути. якщо не допоможе - не гвалтуй машини. бо спортиш не тільки двигуна, а й коробку, настрій і нерви тому водієві, що тебе таскає на повідку
пацани фігня повна!!!!!!! на карбі там де заслонка, яка відкривається від температури накриласі шпрунжина!!!!! і вона або повністю закрита і двіжок хаває тільки бензин, від чого він смердить і ніфіга не їде на високих обертах, або повністю відкрита і в камеру згоряння попадає лише воздух!!!! получається надто бідна суміш, щоб зрушити поршня от воно і жене через карб!!!!! просто, дешево і злосно!!!! я підклинив цю заслонку майже в середньму положенні і машина запрацювала від-і-до!!!!! от така х...я малята!!!!!
дуже дякую всім за поради !!!!! адмін тему не закривай, ще знадобиться, я думаю що це далеко не останній глюк з моїм двіжком!!!!:D