маю проблему з тормозами! на гольфі 3 міняли задню балку поставили діскові тормоза, вже так купив...тепер коли починаю тормозити після 100км починає носити задом, таке враження що зад починає тормозити скоріше ніж перід...коли робив машину сказали що прогнали тормозну систему і що все там працює... в чому може бути проблема?
маєш причину. до задніх дискових гальм мають бути потужніші передні гальма+ правильний розподільник гальмівних зусиль, а ще краще АБС
ти хочаб почитав пост автора??? чи так, щоб шось булькнути пишеш. в нього спочатку і стояли барабани, а потім попередній власник кинув балку з дисковими гальмами
на днях поїду ще до одного знайомого на СТО подивлюсь що він скаже. за передні гальма взнавав, сказали 100$ : супорта,кулаки,ступиці,дискі. але шось мені здається що немає в мене там розподілювача, завтра точно подивлюсь. як нема то напевне почну з нього
якщо зад починає швидше переда гальмувати то розподілювач нічого не дасть бо він праює на принципі того що жопа піднімається, а коли зад хватає швидше то жопа навпаки просідає. Для прикладу зажати ручник и спробувати рушити - жопа просяде. Думаю симбіоз задніх і дискових і передніх 256-280 буде куди ефективніший ніж просто колдун. Доречі, яка хоч товщина передніх блінів і колодок?
Поставив на Г2 1.6 дизель задні дискові гальма, з барабанами не порівняти. Колдуна немає. При екстренному гальмуванні заносить зад (розвертає вліво). Думаю, лівий гальмівний диск краще ловить від правого. Правий диск вартувало би шліфанути. Поки нічого не виправляв. Привик. При гальмуванні роблю поправку на занос.
Це мабуть нічого не дасть. Спочатку поки колодка не притреться буде гальмувати гірше. А після притирки так само як є. Принаймні мені так здається
дзвонив на сервіса розказую проблему, всіх відповідь одна та сама викинути розподілювач, я кажу що його вже там немає (вчора заїжав на падйомнік дивились), кажуть тоді міняти головний тормозний циліндр і продувати систему! продути-300грн,головний тормозний-400-500грн + незнати чи щось поміняє
нічого не зміниться при неробочому розподілювачі (в народі "колдуні") задниця завжди буде іти в занос, особливо це відчувається при гальмуванні в поворотах.
В мене розполілювача на машині нема, так купив, проте ніяких заносів нема. Можливо тому що ззаду барабани. На мою думку проблема не в тому. Не дарма з заводу на Гольфах з задніми дисковими гальмами, на переді також були більші диски. Я б рекомендував, якщо міняти гальма, то по колу, а не лише зад чи перед.
Я теж так думав. Вже 1,5 роки притирається кожен день. Внутрішня сторона гальмівного диска повністю прилягає до колодки, а зовнішня неповністю. То судячи з потертості гальмівного диска. Тут ще причиною може бути крива балка. Балку трохи рівняли, але видно добре ще не вирівняли
Експлуатувати машину з такими гальмами не можна. І гайці мають повне право зупинити і не дозволити подальший рух, звісно якщо взнають ))) То так для інформації
Так я і не казав що його не було, його зараз нема, і проблем зі зносом автомобіля при екстренному гальмуванні нема. Мав на увазі, що при барабанних задніх гальмах можливо це не так відчутно, так як барабанні гальма м'якші.
заганяв машину на сервіс лишав на цілий день, толком незнаю що робили, сказали продули тобі систему, всьо почистили їдь катайся, нічого міняти непотрібно) тепер гольфік тормозе , і їхати тепер нестрашно)