вчора ввечері (машина без руху стояла годин 3-4) сів заводжу і вона шось довге заводилася ніж звичайно, тіки завелася захлохла, знов завів пргазував все ок сьогодні зранку заводжу а воно ше довше заводилося..як завелося тисну на газ і машина глохне. такпару раз, потмі завів лишив на сек 20 і вже не глохна.... більше проблем з заводженням не було. шо то в мене таке? і де атке ремонтується минулої зими в найбільші морози заводилася з першого разу, ніколи рпоблем немав при тоум шо машина завжди на вулиці ночує наперед дякую
Відповідь: Проблепи з заводженням машини прикол в тому ош вже 2 день све ок, при тому шо похолодало...то може бути шо фігова бенза?
Відповідь: Проблепи з заводженням машини В мене шось іскрило під капотом, але той же гон. Може шнури ?
Відповідь: Проблепи з заводженням машини в мене тоже така проблема.. правда тільки деколи але всерівно.. завожу незнаю шо має спрацювати але іноді не спрацьовує.. коли спрацьовує то машина тримає 2000 секунд 10 і переходить на звичайні обороти 800-900 якшо не спрацьовує то заводиться і відразу вмирає.. скажу відразу шо то не пулдаун! бо дросельну заслонку я собі привідкрив механічним способом і в ньому тепер немає необхідності..
Відповідь: Проблепи з заводженням машини та блін, підкажіть в чому справа або розкажіть хтось про принцип автоматичного прогріву або лінком поділіться!! а скільки взагалі в кого той режим автоматичного підсосу працює зара???
Відповідь: Проблепи з заводженням машини В мене :mrgreen: через ДТОЖ і ЕГРД. А ше є пускова форсунка.
Відповідь: Проблепи з заводженням машини Всім привіт. В мене також так проблема була,тому я вз"яв очищувач карбюратора і промив датчик холосого і проблема зникла,але через 3 тижні знову те саме.Я взнав,що новий датчик 200-400Є коштує,а б/у не завжди кращі за твій,тому я повторив процедуру і до тепер.А винна у всьому бензина!!!
Відповідь: Проблепи з заводженням машини ну і що далі? так лишив чи шось робив?? як часто проблеми з заводкою??
Відповідь: Проблепи з заводженням машини А далі нічого. Проблема залишилась але вже не так сильно дістає!Просто при перших ознаках поганого "старту" я промиваю датчик і все проходить! Ось і все! Спробуй можливо в твоєму випадку це "вихід"!?
Відповідь: Проблепи з заводженням машини то вже не адтчик а вся дросельна заслонка з тим датчиком коштує
Відповідь: Проблепи з заводженням машини зняв щобно кришку карба.. дросельна заслонка привідкрита десь на 3мм а на старті має бути десь 1мм тому воно і вмирає - забагато повітря.. що зробити щоб вона закривалась до кінця коли мотор остигає???