1990, 1,6 турбо дизель, салон рекаро кожа, ЭСП, музыка, кузов и двиг без претензий, обвес 91года, сигналка двухстор. 4000куе без торга. Все вопросы к хозяину. 0632686890, Дима
Якби були болотніки Спарко то тоді б обережно дивився, а так все гарно, все оригінально. Не думаю шо їй шось бракує.
Та видно що чоловік приклав багато зусиль щоб машина такою стала, думаю що і їздив він на ній так само. Наприклад я своїй машині сильно під хвіст не даю. Але кажуть що треба до поліка тапок притискати частенько.
теж чув таке про турбіни, щоб не коксувалися. вроді так. головне шо тюнінг з розумом зроблений. а стан треба дивитися, бо час бере своє взагалі, взяв би собі. але вже 3міс без роботи сиджу хіба зробив би "столярки" за машинку. Не впевнений шо такий варіант підійде власнику. З кінця червня штурмую авторіа пропозиціями і ніхто не бажає обмінятися
Хай так і шо толку? Це классика в порівнянні з гольф3 і венто. Такий салон такий стан - відповідна ціна, а за ті гроші ти візьмеш пустий гольф 3
Машинка супер, маю слабість до купешок, мав я таку саму 1985 р. , ух, був би бензин купив би знову собі.
Мафинка лялюня Маю таку саму, теж купе, і колір такий самий, тільки шкода на вузьких бамперах ((( Мав би зайві гроші, і цю би забрав!! І ціна халявна (хіба що повний розстріл ходової і дригуна)