Продається терміново Г3 vr6 2.8, 93р., синій металік, шкіра, R 16. Чернівецька реєстрація. Ціна 7200$.
http://www.opel-club.com.ua/forum/lofiversion/index.php/t55903.html , перед купівлею подивіться тут !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Думаю , тоді питання відпадуть всі )))
А шіба не дивно , що таку машинку продають за смішною ціною як на наш ринок ,а перетянути шкірою сидіння шіба проблема ? особливо дивлячись на стан попередніш , зато скільки народу на шкіру поведеться ... Це моя особиста думка ). Треба щоб всласник авто фотки виклав, тоді буде точно видно , вона чи не вона.
Фольксваген гольф 3 білий 1993 р. в., 186 тис. км., 1,9 л., ел.люк г/п керма центральний замок сигналізація 7500 у.о. Фольксваген гольф 3 синій перламутр 93 р. в., 120000 тис. км., 1400 л., 5-ти дверний, титани , тонована , тюнінг , аерографія , 8500 у.о. Фольксваген Гольф 3 фіолет. мет. 1994 р. в., 1,4 л., МІ, 5-ст. КП, ел. люк, г/п, тит. диски, борт. комп., сигн., ц/з, МР3 магн., хор. ст. 7900 у.о. Кілька оголошень з сьогоднішньої газети , я не вірю що нормальний Гольф3 VR6 має коштувати дешевше як 1,4 чи дизелі з самими звичайними моторами тих же ш років. Знайомий продав Пассата 90 року з таким мотором за майже 9тис. у.о.