Колєга продає Гольф 2 1.3 моноінжектор ,стан нормальний , машина на ходу (сів поїхав без проблєм),машина знаходиться приблизно 250 км від львова, (рік машини невідомий) ,400$ без торгу. хто зацікавився прошу дзвонити 8 098 97 84 463 Міша. декілька фото:
ти впевнений шо то не карбюратор??? бо гольфи моноінжектори були тільки 1,8 RP двері з форточками значить він до 87 р.в. значить то точно не повний.. а є фотка підкапотного???
можливо і так , мені сказали шо там моноінжектор , пізніше передзвоню перепитаю. нежаль нема , може бути аж через тиждень.
чесно кажучи, навіть важко прикинути, що там є на 400 баксів Хіба якщо мотор і коробка в доброму стані. На фотках видно , що вся кузовщина гнила, колеса страшненькі. Салону не видно, але сумніваюся, що там м"яка торпеда чи крісла рекаро
Навіть якщо він дуже вбитий то з/ч на 400 назбирається полюбе. Можна до 1000 дотягнути, але треба тим займатися з місяць, самому розбирати, самому продавати, оголошення ітд, невдячна робота.
SaSa на зїзді мені говорив, що непроти б цей рарітет купити з кимось до спілки за умови доставки машини до львова, може ще хтось з ним скиниться і назбиравши необхідну суму, куплять на запчастини цю автівку. Зголошуйтесь кому потрібні детальки до ваших "Ракет"!
А маєш бажання брати? Май на увазі там пів-машини не така як у тебе чи в мене - до 89 року все інше... хоча решта пів може й вартують 400з.
Привіт Мене більше всього цікавить двигун і причандалля При переробці моноінжектора - можна довести витрати палива до 4,5л на 100 по трасі і 5,5 по місту.