так ціна всетаки яка? в мене друг шукає але чомусь не хоче без ціни говорити , мол навіщо витрачати час. можна в пп якщо це великий секрет.
Я просто не памятаю,машина співробітника,по-мойму 7800.Про деталі дзвоніть по телефону,який я надав.Від себе скажу,шо машина просто в суперовому стані,всі несправності зразу ремонтуються,запчастини купуються найкращі.
Підніму тему про продаж,Пассат неспішно продається,ціна 7200 торг. Від себе напишу,що авто в досить достойному стані,по технічному стані немає жодних питань. Також зараз стоять легкосплавні диски р-15 на майже новій гумі. Також віддає зимову гуму на залізних дисках р-14. Кузов також в хорошому стані.
))))))))))))))ахаха)))))))))))))) 3роки продавати,Володь,краще зроби нову тему і нові фото а не 4-річної давності.
Та власник його то продає,то не продає,а тема собі так висить на форумі)))))Пассат з роками стає тільки кращим, бо за нього дбають. Зараз літні диски 15- ті,всі розхідники поміняні.....коротше сів і поїхав. За цю машинку я можу поручитись особисть і за її історію останні 5-6 років знаю все.