Знайомий продає авто VOLKSWAGEN Passat B5 New 4Motion: 2001р.в. 1.9TDI Сірий металік Пробіг 130тис. Детальна інформація: Трансмісія 4Motion, ABS, Гідропідсилювач, 2 сигналізації, Центральный замок, Мультлок, AIRBAG, Кондиціонер, Клімат-контроль, Круїз-контроль, Шкіряний салон, Електропривід скла, Електропривід дзеркал, Підігрів дзеркал, Підігрів сидінь, Литі диски, MP3, ідеальний стан, тонована, ЦІНА ДОГОВІРНА Детальніше (фото, інфа) тут: http://www.avtobazar.lviv.ua/advertise/show_1748/ Дзвонити продавцю: Регіон: Львів Степан тел. (8067) 340-15-40
Це означає, що для одних вона менша а для інших більша? Логічно, що Степан не мій родич і не сусід, то значить для мене він назве більше. Особисто я в таких фразах бачу неповагу до клієнта.
scirocco Чогось погано Ви розуєте це просте поняття. Продавець каже свою ціну (яка для всіх однакова: немає рівзниці чи я знайомий, чи сусід чи ні). Покупець обгрунтовано може непогодитись з ціною і вже спільно домовляються до ціни, яка задовольнить обох. От і все. Тому кого цікавить - дзвоніть і домовляйтесь. (8067) 340-15-40
Згоден з scirocco на всі 100%. Якшо є стартова ціна то пишеться вона і вказується торг а казати ціна договірна то типу ви дзвоніть а я придумаю. Ніколи по таких оголошеннях не дзвоню і не дзвонитиму не бачу потреби тратити час на такі оголошення якшо той хто його подав не потратив часу і не оцінив товар.
Тут немає пояснення, яке би вказувало на потребу приховувати ціну. Навпаки тут вказана неправда, у фразі Не каже він її а тільки лукавить.
Кого в першу чергу цікавить машина, а не скільки вона коштує, той бере дзвонить і вже питає в продавця все, що його цікавить конкретно. Я не продавець, тому мене більше не питайте Можу єдине сказати, що тачка в офігенному стані!