Власне, колега попросив допомогти продати авто. Passat B3 1992 р. білий колір, універсал, двигун 2.0л. (2Е, 115к.с.) Електродзеркала, електролюк, ABS, фаркоп, полка багажника. Автомобіль в хорошому стані, я сам на ньому катався, нічого йому не бракує. Авто зараз на українській реєстрації, експлуатується щодня, але продається без документів і номерна панель буде вирізана перед продажем. Власника цікавить продаж авто цілого, продавати по запчастинах нема ні часу, ні бажання (хіба знайдуться клієнти одночасно на всі запчастини) та й продати треба терміново. Причина продажу: під ці доки вже стоїть в Польщі "жирний" пассат В3. Ціна - 1200у.о. На авто стоїть газова установка Італія (3-є покоління), балон-таблетка 55л. Є можливість переставити на інше авто. Продається окремо. Ціна - 300у.о. Телефон власника 097-130-9000 Ігор або питайте мене, що вас цікавить. Можлива доставка в будь-який регіон України (за рахунок покупця).
скинули мені в пп телефон власника, але він чомусь на нього не відповідає!!! Повторюю: є покупець, як зв'язатись з власником?
Продам мотор (2Е) + коробка (02А), в комплекті з борт.комп'ютером, проводкою ну і всім навісним. Ціна за все 650$. Все це стоїть на машині. І мотор і коробка в ідеальному стані. тел.097 849 36 14