1995р., щойно пригнаний з Англії,мотор ADY, коробка CRU, правий руль, інжектор, чотири електро-вікна, електро-люк, абс, аербег, велюровий салон, ЦЗ, електродзеркала, гідравліка руля, коректор фар, новий акум. всі дискові тормоза http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_1269610.html
напротязі тижня стараємось продати цілу машину,якщо не продасться тоді будем розкорочувати..тоді ціну і опис дам
значить машина йде на запчастини,кому що треба???акум зарезервовано...і продаэться в останню чергу....
повний комплект електро скло підйомників, разом з кнопками проводкою і ручками кожи ціну ше треба заслонку на вхідне повітря в салон(та шо на вентиляторі)
ціна на всі 4-ри склопідйомники+ блочок + кнопки+проводка 180у.о.,не знаю про яку заслонку йде мова...
коробку треба. скільки буде??? і ще два коректори фар. і запитай за передні пружини, які вони і що коштують. І ще водухометр
шо то таке???і де воно стоїть? машина особисто в мене ,мене і треба питати,отже коробка 250 у.о,дуже хороший стан,пружини в хорошому стані,оригінальні,по 30у.о коректори по 20у.о
все забираю. не воздухометр, я забув. на воздушному фільтрі стоїть якась фігня, до неї приходять провода. без цієї деталі машина не машина.
слу мені потрібни електро-скло підйомник тей що у водієвскій дверці,без мотору просто сам той алюміній,буду дуже вдячний,заберу відразу же
мені на мою машину теж таке потрібно ,але цей розкомплектовувати не буду,оскільки там майже всюди летять тільки зубці,мотори рідко,тому продається тільки в зборі.