Хто в нас возить з европи будматеріали? Куплю десь 250-300 кв метрів хорошої мінвати . В нас тут переважно руску продають. Розгляну всі пропозиції
вибачаюсь за вторгнення в тему але враховуючи що вона про будматеріали то; потрібен бій на підсипку в мішках ) можливо хтось вивозить і зможе направити машину до мене (ну звичайно за винагороду )))))
Забув Тобі сказати, ще є один чувак котрий возить то з польщі. Але в порівнянні цін то в нього дорого. Як знайдеш то підскажи де брав.
Був я в того чувака шо ти нарадив на складі, та його Черкаська мінвата по якості то цілий пенздець. Для мансарди точно її юзати не можна. Ось ця російська Урса з медведями в Новій лінії продають по такій самій ціні, але там якість порівняно з Черкасами як небо і земля, дуже добра. В результаті я так бачу якшо до понеділка не найду толкової альтернативи, то прийдеться закупити ту Урсу, а для очищення власної карми передати пару касок і бронежилетів в АТО
Назар " Містер Вовк" з Городка взагалі займається утеплювальними матеріалами - він по гуртових цінах може тобі відпустити... правда незнаю чи мають мін вату але у них склади на городоцькій коло нової почти і там вроді все є по утепленню
@MARTINI , знайдеш - свисти, мені теж треба буде метрів так 40 квадратних, час не тисне, тому можу чекати.
Розкажу про свої неймовірні історії з ватою. Отже, в середу вранці я без задньої думки вирушив з дому з метою купити вату. Тоді я не знав, що покупка виявиться не такою простою. Спершу в Практікер. Перше шо кинулось в очі - триколор біля кожного цінника. Питаю в менеджера чи є неруска вата, сміється, каже - нема. Ппц. На цьому етапі я навіть не дивився на ціни толком і ще не усвідомлював проблеми, думав, ну Практікер казли, куплю в іншому місці. Їду в Нову Лінію - там те ж саме. Урса, Ізовер, Роквул - то все раша. Є ше бренд Техноніколь, який ніби в Черкасах виробляють. Воно значно дешевше, але це просто якесь сміття по якості, ніколи б не додумався таке купити для свого будинку. В Епіцентрі той самий асортимент. Тут я зрозумів, що зіткнувся з проблемою і вже почав дивитись на цінники, цікавитись шо ліпше і опитувати своїх знайомих і віртуальних френдів, подзвонив трохи по Вашому Магазину. Знайшов пару варіантів вати з Європи, але ціна вбила, в середньому вона виявилася в два рази дорожча... Відтак, я став морально себе готувати до того, що прийдеться брати москальську вату. Вчора, в суботу, прийняв рішення, що за ті три дні я зробив все що міг, говорив зі всіма з ким можна, але обставини сильніші, та й поїхав ввечері в Епіцентр купувати російську вату. Найдешевша з нормальних - Урса. Процентів на 30 дорожча але й ліпша - Ізовер. Роквул - ціна космос. При цьому в Епіцентрі на Ізовер ще акція - кожна десята пачка безплатно. Вирішив, що для мансарди буду брати Ізовер, а в перекриття напхаю Урси. Зловив менеджера, сформували із ним замовлення, він мені виписав квитанцію і я з нев пішов на касу оплачувати, а далі у відділ доставки. Сума вийшла 11 150 грн (без доставки). Але перед тим як йти на касу я мав розміняти бакси бо гривень майже не мав. В Епіцентрі в касі Ощадбанку курс виявився 15.40, я вирішив шо це занадто мало і вийшов в сторону Торпедо в пошуках кантора. Ось ці декілька хвилин і виявились вирішальними Здав біля Торпедо бакси по 15.85 і вернувся знову в Епіцентр та став в чергу на касі Від нєхер дєлать я дістав з кишені телефон і бачу на Фейсбуку кілька хвилин тому повідомлення від знайомої "Маєм європейський Ізовер і Роквул". Про неї я взагалі забув, а вона ж мені влітку підігнала мансардне вікно за дуже дуже гарною ціною! Ну я її відразу набираю, вона дає мені мою ексклюзивну ціну на Ізовер, рахуєм його і на мансарду і на перекриття, і виходить сума в районі 9500 грн Зрозуміло, що до каси я вже не дійшов, викинув квитанцію в смітник і поїхав додому Завтра, якшо все пройде добре, у мене буде вата і дам бажаючим інфу, де її брати Я, правда, не обіцяю, що ціна буде така як в мене.
Надзвичайно зазоплююча історія, читав на одному подиху))) останні декілька хвилин стали вирішальними) прямі сага якась) Тобі б книги писати, то пограбування, то мінвата, а розписано цікаво)