Диски RОNАL Vоtех 6Jх14, ЕТ 38, гума ВАRUМ Вrаvurіs, 185х60, літня, протектор 7мм., ціна 3200грн. за комплект. Диски RОNDЕLL (Gеrmаnу), 6Jх14, ЕТ 37, гума DЕВІСА Раssіо 2, 185х60, протектор 4,5мм., ціна 2400грн. за комплект. Диски 5Jх13, ЕТ 29, гума 2шт. літні 175х70 ТYFООN Соnnехіоn (Румунія), протектор 4,5мм, 2 шт. зимові ТІGАR Wіntеr А (Югославія), протектор 4мм., ціна 1000грн. за комплект.
До речі. Диски, які я продаю, не катані і не варені, не фарбовані (за винятком двох помальованих на чорно серединок, що видно на фото) і не були на реставрації, стан дуже добрий. Диски призначені для установки на рідні ступиці VW, не потребують застосування кілець, перехідників і т.д. Гума теж в дуже доброму стані, немає гуль, порізів і т.д.
Бронь: Диски RОNDЕLL (Gеrmаnу), 6Jх14, ЕТ 37, гума DЕВІСА Раssіо 2, 185х60, протектор 4,5мм., ціна 2400грн. за комплект.
Та ладно . . . Не вірю. Були б гроші і реальне бажання купити ! Пропозиції - вагон ! Базари, газета "Ваш Магазин" і т.д.
Треба було брати. Були ж в мене цікаві оригінальні диски ! Я мав на увазі подивитись по базарах і шротах за ОРИГІНАЛЬНИМИ дисками ! Трапляються ! Китайський блискучий фуфел НЕ РЕКОМЕНДУЮ НІКОМУ ! До речі, маю знайомих які возять колеса з Голандії ( автомобільні : ) ). Займаються суто колесами, і суто з цієї країни, диски, гума, любе і різне. На днях їх буду бачити, може щось і на Г2 мають.
Shpuganich, а такі? Виробник хороший - німці, кришечки поміняєш при потребі http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=9223