Продаю Фольксвагена гольфа -2 ,1,3 карбюратор. 1987р.,на 5 дверок, бежевого кольору. Ціню в 2800 у.о., і як кажуть "присутній торг". Або поміняю на VW PаssaT B-3 з доплатою.
Дивно Дивно. Ті кому продав казали шо для себе, для села ніби хороша машина казали.Я ше й їм скідеу зробив бо здалека приїхали. Слухай а за скіки продавали не бачив? Цікаво ж. Во народ пішов . Брешуть в очі і не красніють.
2800 продавали, тож казали що у них вже давно є машина така сама)) от тільки бензин, а хочуть дизеля)) до мене підбивались ціну випрошували. А ти чого так дешево то продав???
Продавайте по форуму. Так надійніше. Не зв"зуйтесь з базарними баригами!!! от я, наприклад, взяв би щось таке для себе... але щось твою профтикафф Шкода, принаймі ти б знав, що мафінка в хороші руки попаде... і мені спокійніше... Або "джету" якусь, чи Б2-Б3 можна і по дорожче, але щоб більш-менш живеньку і ОБОВ"ЯЗКОВО 5 або 4-дверну! Обов"язкова умова, щоб не була серйозно вдарена, ну і з доками, щоб усе було ок... Хтось щось буде чути, бачити - давайте знати!
Бюджет до 5000. Але хотілося би взяти дешевше ... троха. Наприклад за 3,5 чи 4, щоб мати штуку ще, там все попідганяти... Хоча за гарний екземпляр, можу дати і більше. Ідеальнй вараінт знайти "гольф-3" або "венту" в тому діапазоні, якщо це рально. Ну, або Б3. Ще варіант взяти "джетту" за 3-3,5... Ще додам, що машинку підшуковую неспішно.... Наразі головна мета - побільше переглянути - порівняти, але як попадеться щось стояще, то візьму не задумуючись!
Нарешті Нарешті взвя VW Passat b3 1989року 1.8 монік, RP мотор. На спідометрі 280 100. Дав 4,5 у.о. бо мав певні проблемні зони по кузову і так різні дрібниці. Машин зареєстрована в Жовкві. Тепер катаюся і довожу те все до пуття