мені потрібна допомога при оцінюванні мого Гольф3 95р.в. + 1,4 мі, + електролюк + гідропідсилювач + аербек 2шт (водій+ пасажир) + музика + титанові диски (можливий продаж окремо) + МКПП + 3-х дверний + тех. стан, хороший, + фото автомобіля тут http://www.volkswagen.lviv.ua/compo...gallery/Itemid,20/func,viewcategory/catid,43/ скільки я можу за нього помаксимому взяти, ??? причина продажі, потрібно 4-х дв. автомобіль , можу обміняти на 4- дв. гольф 3, з моєю доплатою якщо авто хороший. доречі peGas щось говорив про те що йому і 3-х дв підходить, подумай про обмін з доплатою.
Відповідь: продаю Гольф 3, був би хоть би 1,8 і кондюк то я б говорив а так сорі я говорив недавно з перекупщиком то він казав шо реальна ціна мого гольфа 8тис з копіками
Відповідь: продаю Гольф 3, Судячи з комплектації автомобіля,його вигляду(з фотографій,в живу не бачив) і нинішніх ринкових цін,думаю логічною буде ціна близько 8500$
Відповідь: продаю Гольф 3, Я свій за 8000 віддаю. Якщо без фар, то за 7500. Але щось зараз туго з продажем. Певно всі чекають, що машини будуть дешевшати. Але я не думаю, що ті 3.14дараси, що при владі дадуть себе обділити.
Відповідь: продаю Гольф 3, Чим дальше, тим важче буде продати навіть хорошу б/у машину. 1) хто має гроші та стабільний дохід - купує щось нове 2) хто не має грошей купує б/у старе та дешеве до 4000$ 3) в ціновій категорії від $7000 майже нічого неможливо продати б/в Ось і вся арифметика. Нажаль.
Відповідь: продаю Гольф 3, Golf III, 1.4, 1994 р.в. 3-дверний. Колір - темно-синій (хто буває на з'їздах - бачив). Є люк, гідро-підсилювач керма, серво-кермо, титанові диски, мультілок на коробку передач, сигналка проста, тонована. Установлено бортовий комп'ютер Multitronics. Їздив на ній десь 2 роки. Задоволений. Що міняв (в процесі експлуатаціі): Бензонасос (поставив новий - оригінал). Передні стойки, сайлент-блоки, наконечники рульвих тяг, шруси. Місяць чи два тому поставив назад нові пружини (старі тохи сіли). http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_487800.html
Відповідь: продаю Гольф 3, Мої батьки задумуються над продажем своєї машини, в Києві, Г3 - 1.4, 4-х дверний, 1997 р.в., пробіг до 200 т.км. (зараз точно не скажу), але чесний і не скручений, і в основному трасовий (Київ-Львів, Львів - область). Колір сріблястий. В серйозних аваріях машина не була, після купівлі (2003 р.) була повністю перекрашена (освіжена), нещодавно також був перекрашений передок (через сколи на капоті обліз лак). Гідро-підсилювач керма, серво-кермо, мультілок на коробку передач (штирь), сигналка, аербек 2шт (водій+ пасажир), примітивна музика. Принагідно перепитаю чи вони вирішили продавати чи ні, і якщо так то коли і за скільки (наскільки я розумію, альтернативи найти не можуть ). Якщо цікавить, пікну.
Відповідь: продаю Гольф 3, і все ж таки прошу розглянути мій варіант іншим кого це зацікавить, якщо хтось продає своє авто створюйте теми. Гольф3 95р.в. + 1,4 мі, + електролюк + гідропідсилювач + аербек 2шт (водій+ пасажир) + музика + титанові диски (можливий продаж окремо) + МКПП + 3-х дверний + тех. стан, хороший, + фото автомобіля тут http://www.volkswagen.lviv.ua/compon...gory/catid,43/
Відповідь: продаю Гольф 3, зустрівся з людиною, він сів в авто і сказав беру, прикинь так і продав за 7800,, з авто тільки забрав музику,