Продаю свого гольфа. Машинка 94р.в., мотор 1.4, легкий стайлінг, доглянута, має сигналку, ГУР, ЦЗ, рейлінги. Нова літня резина. Знаходиться в Тернополі. Фото тут http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?t=2044 Всі питання в ЛС чи по телефонах. Ціна 8600у.е., торг. (096)943-26-18 Андрій (097)716-95-14 Олександр
Пасат залишився в спадок "молодшому"(молода сім"я,коляски,торби) ,а я думаю про Октавію(вирішив пересісти на елегантний ліфтбек) Все таки кавальчик фольца в чешському серці.Не судіть строго ФОЛЬЦ це як перше кохання-назавжди
2 PatolkinSr: Вітаю, хороший вибір! 2 PatolkinJr: Вітаю з переходом в твої руки (про спадок говорять в інших випадках) хорошої машинки (принаймні з новим радіатором - вже зекономив :D)
Дякую Мар"ян! Ну на рахунок спадку, то це такий жаргон в нашій сім"ї. Ми в хорошому розумінні слова (дай Боже здоров"я на багато років моєму татові). А Октавію вибрали класну, в хорошій комплектації. Тато задоволений! На рахунок радіатора. З ним все ок, патрубок той що до блока мотора тече трохи Щоб не створювати нову тему Маю від гольфа який продав. Повороти стокові, губу бампера стокову, фара перед ліва (стан так собі), правий підрульовий перемикач, заглушки в бампер подвійні (без ПТФ), як нові; блок керування світлом з перед і задн ПТФ; 8 096 943-26-18 Андрій. Звоніть.
Вітаю !!! Тепер нас тут уже двоє. Якщо не секрет, то якого року, яка комплектація ну і звичайно, нескромне питання, скільки дали?
Ще продаю 2 колеса зимових Матадор МР52. Майже нові. Минулої зими проїхав на них 2000-2500км, не більше. Ціна 700грн.