Кінець 89-го 1.3 ІНЖЕКТОР, 299 тис. пробігу. Титани(R15), модна літня гума Мишко, + сталюки(R13) з зимовою гумою : шиповані Nord Frost Gyslaved- спереду , і прсто зимові барумки- ззаду. Як знаєте- була втулена спереду, помуняне крило, стійки , фара(ліва) , праву я перед тим міняв(Хелла), Бампер порівняли, але я не зацінив- думаю, тре міняти; Стійки міняні, сайлент-блоки теж, ходова в чудовому стані, салон - зі сторони водія бруднуватий підлокітник на дверці, бо літом часто ліктем спирався, все тримається купи(не шумить). Мотору нагрузок не давалось, масло, фільтри, міняли вчасно, за авто доглядали, жило в гаражі. Лишаю скромні динаміки: ззаду -яйця(Pioneer), спереду(Prology SHT) + Bonus(пищалки виносні) і непогана проводка, як брат казав. Хотілось -би 4300$. без одного з наборів коліс- 4100. Можна торгуватись . Може знаєте, хто хоче. Як шо шо - 80989069514. Або 80676742351 Я там маю бути
Відповідь: Продаю свою Jettу зара уде... Во! Але бампер тепер гірше виглядає з лівого боку , а все інше- як було
Відповідь: Продаю свою Jettу А шо файного можна купити на 8 тис. Омегу 96-го, Пижик 605 того ж ,приблизно року, беху 5-ту, але старшу... Можна шось і на документи пригнати, але мене вже це замордувало - більше не хочу - мінінгітів багато. Файно було б взяти Коррадо в ід. стані, і кататися собі. Шо порадите?:roll:
Відповідь: Продаю свою Jettу Та й якщо вкласти, і в'їде ,знов якесь чмо , то хіба мені все те відшкодують? І чи продам я її за стільки, скільки б в неї вклав? + Система підвіски вже стара, та й хочется , вже , трохи більшої машини
Відповідь: Продаю свою Jettу Корадо - менша за джетту, це купе. До речі, чув, що продається у Львові корадо, при нагоді проб"ю детальніше
Відповідь: Продаю свою Jettу Та вмене вона теж дводверна, але я чогось думав, що корадо більший :-? p.s. Буду вдячний :-D
Відповідь: Продаю свою Jettу 1. Повір, ринок страхування один із найдинамічніших в Україні - фактично за кожне чмо зобов'язана платити страхова компанія. Тим паче, що від в'їзду чма в дорогу машину збитки будуть дорожчі. 2. Подумай за машину, яку не треба продавати, а достатньо на ній їздити 3. Твоя система підвіски Макферсон використовується і сьогодні на більшості нових машин.
Відповідь: Продаю свою Jettу я ось хотів би спитати!Титани(R15)-у тебе вони шо на джеті стоять???????Вони в тебе як без проблем стали????Якщо без то я й собі не проти R15
Відповідь: Продаю свою Jettу Друже в мене і на гольфі 15 диски 195/50 стоять причому ширина 7.5 Там на крищі баку є написано допустимі розміри!
Відповідь: Продаю свою Jettу Таоя Джеттівська підвіска стоїть навіть на пасатах Б3/Б4, вона вже застара, но реально дешевша в обслуговуванні за нові. Ціна/якість задовільні! не хотів би дорожчої навіть.
Відповідь: Продаю свою Jettу Стають як милі 205/55, а ширина самого диска 7'' .Але ,згодом я поставив спереду Michelin pilot з бортом, що виходить десь на пів сантиметра за диск , це 195-ки, і зашибісь
Відповідь: Продаю свою Jettу Та-а-а-а-а, наші страховики- підараси і, затюнений бампер і фари відшкодують як стандартну пластмасу і тайвань. Таке враження, шо всі вони там в голову просять
Відповідь: Продаю свою Jettу Добре- франківські страховики, які обманюють потерпілих від їхніх клієнтів людей. Перепрошую, якщо когось образив