Всім Привіт! Продаю ВАЗ-2103, приблизна ціна $2100. Після капремонту двигуна, мотор в ідеальному стані(елект. запалення, карбюратор 08), не гнила, ходова в доброму стані. Вікна передні від 2105, елек. стік. підйомники передні. Панель, пічка та передні сидіння від БМВ. Колеса титанові R13. Можливий торг, або обмін на VW Golf/Jetta 2 з моєю доплатою. Фотографії можна переглянути тут - http://auto.lvivport.com/auto_vaz_2280636.html Кого цікавить пишіть! Дякую!
Машина була обміняна на Audi 80 B2 Сoupe з доплатою. Можна сказати нарешті почав їздити на нормальній машині)))
Дякуююю!!!! Сорі зараз фото не маю, як тільки будуть то виложу) і цієї пятниці планую бути на зїзді клубу, то всі зможуть подивитися. А фото думаю не раніші суботи будуть)
Так тачка неординарна, їх у Львові пару штук) Я десь на вихідних створю вже гілку в форумі про машину і які модифікації буду робити) Бо якщо чесно машина не в найкращому стані до мене дійшла тому є що робити в ній)
Дякую!!! Так я постараюся бути цієї п'ятниці! Доречі сьогодні заїхав на СТО то мені там стільки всього понавиписували по ходовій що треба міняти то просто жесть ((( Можна буде до тебе звернутися за запчастинами, бо в мене їх цілий список?!
Виклав пару фото в своїх світлинах, сорі машина чуть гр'язна, але що мав то виклав, ато все руки не доходили це зробити!
Дякуюю!!! Буду щось серйозне з зовні доробляти викладу фото! А так зараз тільки ходовою займаюся і так по дрібницях)