Продаю VW GOLF 3

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Tommy, 29 січ 2014.

1. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3
    Продаю свого гольфика, відїздив майже 1 рік, їздив б і дальше але на роботі дали робочу машиннку. Авто супер за весь час міняв тормозні циліндрики тільки, і ходову перебирав. Авто -1992р, Темно синього кольору,5-ти дверний, мотор-1,8 моноінжектор + Газове обладнання 3-тього покоління. 14-ті диски + зимова гума ФУЛДА. Масла не бере не гудить не шипить і тому подібне.)
    Це поляк , їздив тут рік, все законо кого навіть цікавить можу зробити так як робив собі, щоб законо їздити тут у нас. Фото виложу пізніше .
    Ціна 1000$ . Торг присутній хорошим людям._)

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Напиши на якій основі їздив рік на PL-номерах і які гарантії що схема далі діятиме.

3. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3
    Авто зареєстроване на польську фірму. Фірма повністю робоча і легальна. ніяких проблем не мав.

4. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    готовий забрати в перемишлі по угоді купна-спшедажі при умові наявності свіжої страхівки (оплаченої на рік!!!)поставлю на себе,

5. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3
    Страхівка українська стоїть. А на нашій стороні не можеш забрати?

6. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    тільки на польскій і лише зпольскою страхівкою,ціна впринципі як в польщі -там десь 1500-1800 їлотими він коштує,але від 500 до 1000 тре викинути за страхівку + переоформлення десь 200 злотих ,але то таке,документи на фірму мені не потрібні,ставлю на себе,і за просрочений виїзд платити не хочу))))якшо будуть якісь питання можу принаймі помогти з просрочемин виїздом(одного вже врятував) http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=12264&page=2

7. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3
    Я в ньому товару з польші не возив брав ддля себе і їздив тут)
    Скільки зарас хочуть за просроченний виїзд?
    І чи можна там в польші його здати або продати?

8. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    0967232351 позвони,поможу!!

9. Tommy

Tommy Початківець

volkswagen golf 3

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)