Продаю неспішно і лише в хороші руки свого вірного помічника VW Passat Variant 1.8 GL 1992 р., 5-ти дверний універсал, коробка-автомат, двигун ABS. Деякі фото в моєму гаражі та на сайті http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_passat_variant_6621938.html Там же детальний опис. Більше фото зроблю, коли гарно помиється машина та салон, але це буде коли потепліє. Але тоді, можливо, зробиться і косметичний ремонт кузова, який 100% додам в ціну По ходовій, мотору та коробці взагалі ніяких нюансів - все працює як годинник. Стільки уваги я не приділяв ще жодній машині. Для своїх ціна 7300 у.о. без торгу. Повне переоформлення. І як бонус, при купівлі до часу переходу на літню резину - зимові шини Nokian 14" WR G2 практично нові на нових металевих дисках.
А чого так дорого??Машина не новенька(92р),і пробігла бачу не мало(333 тис якщо не помиляюсь) ,що за ціна така космічна?ти на ціни десь дивився?
як на мене ціна адекватна. фарширована автівка. стан напевно не найгірший. таких коней як в нас досить важко загнати))) думаю прослужить ще більше 5 років без проблем. та й кожен цінить на свою думку. підтримую пассатовода.темі ап
Перепрошую за офф, але ціна дійсно космос, !!!! Реальна вартість 4500у.о Але, хто як хоче, так і дроче Пару ссилок для порівняння, що можна купити за ті гроші: http://auto.ria.ua/auto_mercedes_124_6568085.html Мерседес дешевший!!! http://auto.ria.ua/auto_renault_kangoo_pass_6571332.html порівняно нова машина http://auto.ria.ua/auto_nissan_maxima_qx_6616702.html седан бізнес классу http://auto.ria.ua/auto_nissan_primera_6618309.html
Дякую за підтримку. Я бачу деякі зовсім не вивчали питання. Нехай підуть зі своїми грошима і подивляться уважно до тих машин, які вони поставили до порівняння з моєю. І добре подивляться, що їм пропонують за ці гроші і чи взяли б вони це собі. Я передивився вживу багато машин. Хочеш Артем за 4500 пасат універсал не білий на коробці автомат? Я можу дати телефони. Але без претензій потім. Якраз до своєї майстерні на ньому лише і приїдеш. І то не через високий замок. А рівняти ціни по сайтах, не бачивши реально тих машин, це як мінімум некомпетентно, тим більше для людини, яка вроді би професіонал по авто чи як? Ціна 4500 це взагалі смішно. Може гольф двохдверний 1982 року білого кольору так і коштує. Але не пасат універсал з мотором, який збережений коробкою автомат і проїде ще не менше 100 тис км до капітального ремонту і коробка автомат на змінених нових фрікційних дисках ще років 10 буде слугувати при правильному обслуговуванні. І взагалі, як мені тут казали, коли одна ціна на дещо не сподобалася: на кожну ціну буде свій покупець. Щойно пару днів як поставив машину на продаж, а вже 7 дзвінків. Правда, не зі львова. А шкода, бо хотілося б, щоб машина залишилася тут. Може й в клубі. Ну але з такими настроями клубного електрика не знаю чи так вийде. Замість того, щоб запропонувати допомогу для можливого покращення авто перед продажем, то він вирішив написати свою некомпетентну думку. Ось такий в нас тепер став Артем. А як колись все гарно починалося...
Ти хочеш купити чи просто немає що робити? Хочеш купити - дзвони, а гнилі коменти можеш залишити собі чи тушкану. Чекаю твій телефон в пп, поговоримо
Nick Wolf ослаб пил! В даному пості твій одноклубник задав чемне питання "в чому перевага твоєї автівки", те що вона люба серцю і так всі розуміють та наприклад я не слідкую за твоїм гаражем, тому замість образ написавби чим твоє авто за 60тис відрізняєтьтся від автівок за 35тис. На рахунок донецького я з тобою згоден - це не красиво!
Не суть що некрасиво, а суть що Донецький спеціально таке робить. Ладно player777, він всім пише, що ціна космічна. Мабуть, це в нього від народження. Просто як йде в магазин, то нічого не купляє , бо на все ціна космічна. Але Донецький такий спеціаліст по авто, то міг би хоч порівнювати одного класу машини. А то порівнює з кенгуру до прикладу. Та й кажу, що порівняння, сидячи перед інтернетом, зовсім не коректне. Видно давно людина не бачила вживу на базарі, що люди продають, за які гроші і яким за кількістю слоєм фарби перемальовані ці машини. Хвалити свою машину чи пояснювати ціну на форумі не збираюся. Якщо є реальні покупці, після огляду сіли і поїхали. Все буде відразу ясно. Рідко яка машина навіть на 10 років молодша буде в такому хорошому стані як моя. Чи зможе похвалитися такими показниками компресії двигуна чи таким доглядом, де все вчасно мінялося. Повна історія замін запчастин за час володіння. Звісно, є ще над чим працювати, бо немає меж досконалості. Тому і хочеться продати в надійні руки тому, хто так само буде ретельно доглядати та любити це авто. Розумний торг ніхто також не відміняв. Можна замінити, до прикладу, нову зимову резину Nokian, на старішу з запасом на один сезон. Вже є послаблення в ціні. Одним словом, хто шукає хорошу машину, за ціну завжди домовитися можна. А язвокоментарі не по суті лише додають людям серйозного ворога. Але ж це абсолютно не по людськи і тим більше не по клубному
Листопад- грудень минулого року помагав одному чоловіку купити машину... перед тим ще пару людям помагав.... Передивився різних марок, років і типів - штук 50 а може і більше і як на правду не було що купити ... Кожну машину треба було б ставити на після купівельну доробку мінімум на 1000 дол. і невідомо що ще б вилізло. Наприклад : дивились один Ніссан - машина ляля... Кузов ходова зовнішній вигляд двигуна.... все супер - 97 рік ціна 6000...... один маленький дефект - не тримає ХХ... хазяін каже свічки тре замінити.....Хе... так не буває... після шпіонського допиту хазяїна і детального огляду - висновок - двигун був спалений і зроблений щоб продати... все зробили а ХХ не змогли. Можу підтвердити що авто в Nick Wolf добре і доглянуте в розділі двигун АКПП і ходова.... Трохи треба доробляти кузов. Зараз ситуація така що добре авто не продають, хіба когось дуже припече фінансово і час... тоді ще можна попасти на добре.... але тоді машина іде між родичами чи знайомими і рідко доходить до ринку. Через те дивуюсь Микола що виставив на продаж.... продати продаш але чи купиш щось путнє в замін
В мене якраз та ситуація, що треба продавати добре авто, хоч і неспішно. Якщо до весни-літа не продам, трохи кузов буду марафетити, але не хочеться, бо тоді буде виглядати підозріло. Тому знайомі від цього відговорюють. А зараз якраз все видно, що нічого не билося і не малювалося за 8 років, поки машинка в моїх руках. Якраз і хочу продати родичам або знайомим, в т.ч. і клубним, але у всіх зараз безгрошів'я. Ідеально, якби цю машину купила молода людина, яка любить фольксвагени. В мене вже вік не той, щоб займатися машиною. Та й часу все менше. А ця машинка і погасати ще може, і послужить ще довго новому власнику, який буде до неї так само ставитися, як я. Вкладень ніяких не потребує, все замінювалось вчасно або й з запасом. Тому прошу зацікавлених дзвонити, оглядати, торгуватися. В добрі руки віддам з хорошим торгом.
за 7000 штук довго будеш продавати помоніторь сайти по продажу авто за ці гроші можна b-4 пасат шукати в хорошому стані.
Дякую, друже. Моніторив не лише сайти, але й ринки. Реально машини з тих, що бачив, вбиті-перебиті або мальовані-перемальовані і це за 7000 В4, зате терміново чомусь і чомусь не прямий власник, а по дорученню А справді хороший пасат В4-універсал від господаря починається від 8500. Це такого ж стану машина, як моя - сів і поїхав. В3 пасати і то не універсали починаються від 6 тисяч, але що це за машини... Нікому не пораджу. Ну і є термінові машини, стан яких також не дуже ясний, а ціна менша. Але я не спішу з продажем. Тим більше, що на кожну ціну знайдеться свій покупець, чи не так?
Більшість теперішніх водіїв навіть і не знає, що таке компресія, і вона ж не яйця, щоб нею хвалитися. І машина потрбна, щоб на роботу-з роботи їздити, і перевага надається більш свіжішим і економічнішім авто))) Красиво - не красиво, кожен має свою думку, іц якщо вона різниться від хазяйської, то вже пороблено. А правда очі коле!!! Мені всеодно, але є така приказка "Кожна жаба своє болото хвалить" Удачі в продажі :
Якщо твоя думка хибна, то до чого тут "правда очі коле" і яка ж то правда, якщо ти некомпетентно порівнюєш? Не переживай, я новому власнику дам твої координати, не втратиш клієнта Хоча тобі на старіші фольксвагени вже мабуть плювати? А я тому і продаю, що ти не хочеш більше допомагати щось доробити в електриці. Я сказав, що краще машину продам, чим з таким класним електриком, як ти, сваритися. Якби тобі було все одно, ти б тут не розписував переваги мерсів та рено кенгу. Ти ж робив цю машину. Ти ж хороший майстер, правда? Чи поганий? Чого мені переживати, до прикладу, за електрику, якщо там Донецький все зробив В разі чого покажу пальцем хто робив і відправлю до тебе того, хто купить, якби якісь проблеми були Так що ти даремно так паплюжиш те, що ти і робив. Чи погано зробив? Не маєш впевненості у своїй роботі? Може таке поняття як совість? Я, до прикладу, дуже впевнений за електрику, навіть більше, чим за кузов, бо його ніхто не робив. За коробку, правда, більше впевненості, але за електрику майже на тому ж рівні, що і за коробку. До речі, електрика я вже знайшов іншого, так що не переживай, все він доробив з тими ручками Якщо він захоче, напишу про нього на форумі, будуть одноклубники і до нього їздити, альтернатива та конкуренція - хороша штука. Машини він любить, особливо фольксвагени. Правда, поки що працює не на себе. Але це питання часу. Якщо не компресією хвалитися, то цікаво чим? Нехай одноклубники скажуть, чим можна хвалитися при продажі машини і навіть просто коли маєш класне авто і не хочеш продавати. Тим, що на мерсі людина їздить? Чи тим, що на рено кенгу? Так це швидше недолік, враховуючи те, що ми в Volkswagen клубі. Чи ти не в клубі вже? Може в клуб ПЕЖО записався? Ти ж кажи, мені цікаво, яку наступну машину купляти, щоб до тебе їздити. Може РЕНО? А потім дзвонити і казати Артеме, я в норі, як в тому анекдоті. А ти будеш казати добре що не пежо порадив П.С. Про жабу хто б говорив. Для одноклубнків шкода зробити дешевше, бо власники мерсів та лексусів більше платять? Не розумію я тебе, що тобі так пече і що тобі від мене треба... За роботу з мене ти добряче брав, я ніколи з тобою не торгувався. Скільки казав стільки я і платив. Що сталося?
Тоже покритикую... - Для начала надо машину помыть и сделать нормальные фотографии. Сейчас видно только синюю подсветку и грязную машину. - Нет фотографий подкапотного - не видно сколько "колхоза". - Кузов ZZZ значит только то, что машина европейская, а не то, что она оцинкована, про это написано уже очень много раз. - Стеклоподъемники, на сколько вижу, только на передние двери? Про это не указано. - В машине нет кондиционера. - В дополнение были еще упомянуты какие-то недочеты по кузову. Может машина и стоит таких денег, но пока этого не видно. Большинство из указанных достоинств пощупать тяжело - например увидеть, что именно менялось в АКПП. Я давно мониторю цены на пассаты Б3\Б4 для покупки второй, и считаю, что объективная цена на Ваш примерно 6000 уе
ZZZ на форумі ніби не вказував, бо тут всі ніби знають що це таке... На фотках краще бачити відмиту машину і побільше деталей підкапотного/підноготного - з цим згоден, але я б не купував машину, якщо при огляді вона була б ідеально відмита і виполірована Про то що мінялося в АКПП теж в оголошеннях писати не потрібно, лише при огляді і особистому спілкуванні, і то якщо запитають - а так, їде і не глючить - то добре. Ціна цілком адекватна, за вийнятком того, що я не знаю які там проблеми з кузовом... З.І Б4 за таку ціну можна знайти лише вбитий і відмарафечений для продажу...
bass, ріспект і плюсик за об"єктивну думку! Мій досвід також показує, що переважна більшість "покупців" робить дві речі: 1 - дивиться на зовнішній вигляд (і ТІЛЬКИ!!!); 2 - збиває ціну. І нікого не цікавить, чи він сяде в авто, виїде і за воротами заглохне, чи буде кататися роки і вкладати тільки в підтримання досконалого технічного стану. А порівняння цін з інтернету чи "Вашого магазину" на авта одного типу і одного року випуску, а ще й тицяння результатами цього порівняння в очі продавцеві, взагалі вважаю нігілізмом і невихованістю.
Чортопхай, bass дякую за конструктивну підтримку. fusion, ти, мабуть, не всю тему читав. Я написав, що як прийде хоч якесь тепло, планую гарно помити машину, виставити нові гарні фотки. Зимою ніколи машину не мив і нікому не раджу. Хіба лише знизу змивати сіль, бо може біди наробити. Маю непогані фотки з літа, але це смішно виставляти зараз - там трава зелена Маю фотки занадто чисто вимитого мотора, але мене би, до прикладу, як покупця, ця фотка дуже б налякала. Зроблю реальні фото мотору, коли помиється вся машина. Весь колгосп, який був під капотом, Донецький рік тому гарно позабирав. Та й його не так вже й багато було Склопідйомники на фото не видно, хіба водійська дверка. На всіх 4-х дверях стоять. В машині немає кондиціонера, а то б вже їхав мій пасат в Крим, бо був клієнт. Але я сам це йому відразу сказав. Навіщо потім людина буде і сама мучитись, і мене згадувати злим нетихим. А у Львові електросклопідіймачі літом дуже помічні. І мотор не мучиться від кондюка. По кузову проблем, які може хтось уявив, зовсім немає. Нічого не валиться і іржа не бризгає В місцях, де домкратом горе майстри зачіпалися, треба трошки виправити. Можливо попрацюється весною ще над цим, але це вже, мабуть, нехай новий господар робить для себе, бо буде дуже підозріло виставляти новопомальовану знизу машину. Днище то цілком ціле. Хоча Ваша правда, дивляться на зовнішній вигляд, ну може ще салон. До речі, салон дуже гарно збережений, ніхто не курив (хіба Донецький, коли щось робив там , але недовго). Хоча ні, Артем мужик акуратний. Сидушки також в дуже добротному стані, особливо задні. По АКПП не написати, то відразу буде безліч запитань, бо всі розуміють, що ресурс її не безкінечний. Любий майстер по АКПП відразу як сяде поруч подіагностувати, скаже наскільки коробка добре працює. Та й як зроблено гарно і для себе, то чому не написати? Чи про ШРУСи, чи про порядок з рульовою, особливо з карданчиками рульового валу - стоїть все нове. Про ZZZ писати на форумі Фольксвагена? По моніторингу цін. Остаточні вторговані ціни - з механічною коробкою седан 1992 р. білий 5500, в кольорі 5800. Універсал білий 6000, в кольорі 6300. Мій хороший колега займається продажем машин і я з ним їздив трохи по базарам. Бачив на власні очі такі машини. Я би собі ні одну з них не взяв навіть з хорошим торгом. З невбитим або повністю відремонтованим автоматом без помилок та з чіткім переключенням передач знайти, думаю, також можна. Але яка буде ціна? Чи бува не 7300?
тебе послухати всі машини вбиті тільки твоє 22-річне авто не вбите з пробігом під 330 тис. напиши що хочеш продати дорого і все. моніторинг цін в тебе дивний зараз зима ринок стоїть нічого толком не продається люди скидають по 200-300$ тільки по телефону я собі зараз неспішно шукаю авто в районі 4000-5500$ тому знаю про що говорю. пишу реальні факти авто які я бачив на власні очі сусід осіню купив B-3 пасат дизельний в седані хорошому стані за 5000$ шукав правда десь пів-року . мій батько купив місяць тому за 7900$ 2009 року дацію логан з пробігом 50 тис. а адекватність твоєї ціни буде видно по швидкістю продажу авто і по кількості дзвінків які в тебе будуть..