Брати по мотору! Якщо недай Боже Вас спіткає лиха година і доведеться з якоїсь причини скручувати мотору голову (ГБЦ), то майте на увазі моє оголошення. Є в наявності повний комплект запчастин, необхідних при цій процедурі. 1. Прокладка ГБЦ (350 грн) 2. Сальники клапанів 8 шт. (20 грн) 3. Прокладка клапанної кришки (70 грн) 4. Комплект болтів на ГБЦ (50 грн) ну і 5. Прокладка впускного колектора 6. Прокладка випускного колектора останні два пункти то копійки, можу подарувати Просто мені поставили майстри неправильний діагноз - тече тосол з прокладки ГБЦ. Тому я чесно підготувався до заміни, назбирав грошей, позамовляв (на Г60 непросто купити запчастини) з і накупив того всього. І тут виявилося шо діагноз неправильний і насправді тосол пропускає пластиковий трійничок за 50 гривень. Якби у когось виникла потреба знімати голову, то всі перераховані предмети будуть вам необхідні під заміну. Не йдіть за тим всім в магазин. По-перше в магазині буде значно дорожче, по-друге, доведеться замовляти і чекати, а по-третє виручите мене Телефон 8 0979 9345655