Продаю жигулятор!

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем scirocco, 3 лип 2009.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Жигулі 1971 р.в. "Італійка", на крилі є шильдіки "licencja fiat"

Двигун: ідеальний стан, тільки пройшов обкатку після повного капремонту. Використовувалися німецькі (поршні, кільця, сальники) та італійські (прокладки, підшипники, болти ітд) запчастини. Загалом для капремонту використовувалися найкращі частини, робили найкращі майстри, це не рекламний лозунг, я повністю відповідаю за слова. Не зважаючи на об'єм в 1,2 вставляє ВАЗи з об'ємом 1,6. Використовується фірмове масло (півсинтетика), антифриз. Новий акумулятор, як і вся електросистема.

Ходова: Ідеальний стан, все, що було зломане чи зношене - замінено, включно з несучими частинами, паливними магістралями вихлопом, баком ітд. Купувалися лише оригінальні частини, це не складно перевірити. Нічого не стукає, навіть на найбільших ямах.

Кузов. Коли я купив цю машину для себе, кузов був в ідеальному стані, машина провела в сухому гаражі 10 років, не виїзджаючи, машина після розлучення судом відійшла до жінки, вона не мала прав. Проте лихий мене підбив демонтувати модні в 70-х роках молдінги та додаткові задні фари. Дав майстрам, вони демонтували та наново пофарбували боки машини і зад, після чого через рік з-під їхньої фарби місцями пішла іржа. Потрібно фахово обробити ці місця. Нічого кримінального, дір немає, просто де-не-де під фарбою жовтіло, тимчасово оброблено антиіржою, зафарбовано балончиком. Нікель та нерухані майстрами місця збереглися ідеально.

Додаткове обладнання. Днище оброблене антикорозійкою, в салоні зроблена шумоізоляція рідними матеріалами, зверху ковролін. 4 динаміки та підводка до музики, малий руль, центральний замок на передні двері, на дистанційному пульті, підводка під сигналку. Стоять реле на фари, фари нові, з галогенками. Встановлений електроомивач, все працює. Є стальний фаркоп з 12-ма точками кріплення по кузову.

Недоліки - після ремонту задньої передачі на кількох передачах (1,2, і здається 3) тихенько свистить кпп. Майстер сказав, що це нічого страшного, просто попався такий новий підшипник, його не потрібно міняти.

Машина оформлена на мене.

Ціна 1500 юсд. Причина продажу - забагато машин.

Останнє редагування: 3 лип 2009
  2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Всім дякую за увагу, продано.

3. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    довго продавалась:D

4. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Ну як сказати, крім цього оголошення я його особливо і ніде не продавав.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)