http://shop.bukovel.info/index.php?module=shop&cat=6&art=11 я його купив у четвер за 700 грн, бо там якщо ти не є клієнтом приват банку є комісія 30 грн. і абонемент 670грн тому вийшло 700 грн але на ці вихідні виявилось що я незможу цієї зими взагалі туда поїхати бо небуде відпустки запланованої, тому ХЕлп!!!!! я за 650 грн віддам, чесно кажучи ще недоставили його мені.... хто туди поїде, то купіть, в мене є чеки , що я купив, все є. тре виручити.
Відповідь: продам абонемент в Буковель на 5 днів 700 грн тільки за підйомник??? ну ти, брате, і олігарх... Чи туди ще проживання входить?
Відповідь: продам абонемент в Буковель на 5 днів за 650 грн це на 5 днів, підйомів скільки хош. виходить 130 грн на день, це дуже нормальна ціна, якщо рахувати що славськ небуде дешевше бо 15-20 підйомів роблять всі за день, 130грн / 15 раз = 8,60 грн, я минулого року платив на Плавє по 7 грн за підйом, славск неменьше буле. але Буковель це не Славськ, це нормальна ціна, за нею можна їздити не один раз на 5 днів а хоч 3 суботи-неділі підряд. но 5 днів.
Відповідь: продам абонемент в Буковель на 5 днів Добре шо я не лижник За ті гроші я в Карпатах влітку тиждень проводжу прекрасно - живу, п"ю, їм і ше на бензин туди-назад лишиться
Відповідь: продам абонемент в Буковель на 5 днів я з тобою погоджусь що літом можна так відпочити , але фак є факт такі ціни в буковелі у зимку. тобу форумчани хто їздить в буковель то купіть пліз, продаю дешевше ніж купив, ціна щодня на 1грн піднімається на абонемент. дешевше в зимку небуде, буде дороще
Холера, не могу разобраться, как на этом форуме написать в личку Остается надеяться, что Miha заглянет на свою страничку.
Біля ніка що в лівій панелі поста де є інфа про автора поста є така стрілочка яка вказує вниз от натисни її і там вискочить меню де і вибереш "Надіслати ПП для Miha".
від дати створення пройшов немалий час, я вже непродаю бо їду цього року знову, якщо ти хочеш купити то пиши на сайт http://shop.bukovel.info/index.php?m...p&cat=6&art=11 тут також є форум та розпродажію
Міха - цікавить!!!!!! є такі ще абонементи????? все подробно опиши. то є халява!!!!!!!!! пі.ся. я влітку за 5 штук на 3 дні в Карпатах відпочив, а адмін за 600 гривень, ще й на бензин має.......
файно докторам живеться в кризу Я за 5 штук майже 2 тижні на морі... Разом з половинкою і бензином на дорогу
да я зрозумів!!!!!!!!!!!))))))))) давай номер свій. цікавить відпочинок в Карпатах на Новий рік. в тебе ж в підписі так???