яка іронія - перше повідомлення про машину - її продаж)))) http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_corrado_5816490.html зараз маю настрій віддати її за 4,5)))
чорт, таки проофтоплю. Орест, тобі не тре на пів ставки смотрящого за твоїм парком? )))))) я готовий, можу працювати нелегально ))))
Ей, флудери, хапайте корка, такої антикризової пропозиції скоро може вже не бути А компресор внатурі живенький, лічно бачив його в розібраному вигляді. Так шо записуйтесь до Боцмана на тест-драйв, повлипати спиною в сидіння на сихівсьому мості
Артем знає, шо то реальна машина, з реальним переліком робіт))) - якшо бути не дуже точним то за рік часу там закинуто 5 тис дол, включно з 2 комплектами нових шин (800 дол)))) і т.д.))) Ціна - думав, що за такі гроші в мене купить, навіть той хто не шарить, але виявилося з точністю до навпаки - цікавляться люди які поняття не мають в коррадо і низька ціна зразу формує в уяві машину яка от-от розлетиться, а вона їде))) і то шустро))) ВОт такий я рамантік - купую хлам на 5 тис, закидую ше 5 і продаю за 4,5 ГГ))) Користайте поки живий))) нас не так багато))
Блин, чувак, що ж так дешевиш? Та не варто за такі копійки продавати таку машину. Та напівгнилі гольфи 2 з дохлими дизелями за такі гроші продають. Продумай ще раз ціну продажу.
старенький, я в курсі - просто свої гроші і так не поверну, тим більше час, зрештою, для мене то і не суттєво. Хочу швидко продати, хай і перекупам, щоб машина не стояла, зараз в гаражі новий авенсіс - кора на стоянці. Комусь повезе
(050)371-01-96 звати Андрій мій товариш, перепродує машинки, скажеш від Юрка Тангела, може зацікавиться.