Власне після заміни двигуна залишилися деталі, які й складати немає куди =\ Вже дуже довго руки не доходили створити тему, буду її доповнювати і найближчим часом залью ще фото. 1 Двигун 1,6 EZ, з випускним колектором і корзиною (якщо не зніму)) Ціна 120$ Торг, не хочу, щоб він так і згнив під гаражем. Якщо самовивіз- віддам за 100. Основною причиною заміни двигуна були наші "тупорилі" закони і відсутність можливості все нормально прояснити. В 2010 через відсутність номера , а точніше він згнив, я не зміг зняти авто з обліку. Зараз все помінялось, але вирішив освіжити двигун саме заміною(була гарна пропозиція). Стосовно двигуна - на жаль компресію заміряти не зміг, не знайшов приладу. Двигун видавав 140, знущатися з нього далі не хотів(тяжко йому було, да й не хотів стати за 300 км від дому =)). 100-110 він брав спокійно. Тяга була. Дим з глушника- чистий, так сказати - "природного" кольору =) Стосовно проблем - при роботі постійний стук гідрика, одного разу вдалося позбутися регулюючи запалення. думаю потрібна заміна прокладки під головою. Сальніки - само собою. Стосовно масла, що видно на двигуні -це наслідок аварії(можу дати копію протоколу ДАІ =)), пробив масляний фільтр, а потім масло ще й почало сочитися через датчик тиску(той що над фільтром, думаю при аварії теж заділо.), це помітив не відразу. Після чого долив 1 л. з цим вийшло, що від повної заміни(4л +1л зараз) двигун пройшов 8 тик і рівень, що став- видно на фото. Знімаючи патрубок зірвав болт. він залишився в голові. Можу й сам викрутити, якщо буде потреба. 2 Помпа HEPU Р512 в корпусі Ціна 200 грн Купив нову в березні 2012, на нашому ж форумі). Пройшла від сили 2 тисячі. З двигуна ще не знімав. Зараз в ній немає потреби, так як на новому двигуні вже стояла. 3 Стартер Ціна 300 грн Працює, що ще можу сказати) . Підходить на 1,6\1,8 (якщо не помиляюся) 4 Генератор Ціна 250 грн Валео на 65А, з 1,6 PN. 5 Пружини передні, сток Ціна 100 грн за дві 6 Карб 2ее, з мозком і проводкою Ціна 600грн Йшов з двигуном, розхід 6л\100 за містом. Але був не стійкий ХХ. Можливо причиною були тріщини в фланці, так як болти кріплення карба його пробили оО . Попереднім власником був встановлений новий лямда зонд, можу спробувати відкрутити. Все зі слів попереднього власника, за них можу поручитися. Підпаяний потенціометр. 7 супорта 239 Ціна 100 грн за два думав, що вентильовані гальма мають інші супорта 8 Стойки VW, сток Ціна 70 грн за дві Потрібен був поворотний кулак, в результаті взяв стойти в зборі з гальмами з GTI. Може комусь потрібні, стояли не на моїй машині. Качнув- ніби все норм. Але поклав горизонтально і з"явилися сліди масла. Не знаю наскільки це смертельно... В мене стоять MONROE. 9 ГРЦ , в подарунок ВУТ 7" від неї ж. Ціна 80грн ВУТ має не товарний вигляд, але повністю робочий. Собі ставив більший, вже з гтц. 10 передня балка( та що під радіатором) Ціна 1л пива =) Є нюанси. На фото тримає мій двигун 11 Комплект проводів на свічки, BERU. Ціна Договірна На фото, можу глянути код. 12 Катушка запалення Ціна 80. ціна за яку і купив в 2010 зелена 13 Передня опора двигуна Ціна 50грн На фото 14 Бензнасос і система зворотньої подачі Ціна 70грн Pierburg, той що на двигуні, на фото. Нарікань не було. 15 Привід терморегулювання повітняної заслонки, 2е2 Ціна 150грн "Мэго" карбюраторщики сказали, що мій вийшов з ладу. В результаті купив цей за 230 грн на Пєрово. На машині стояв від "СТО" до дому, де я перевірив і поставив назад свій. 16 Передні гальмівні колодки REMSA 017120 (http://www.autoklad.ua/buy/REMSA_017120) Ціна 95грн Перейшов на вентильовані, колодки не підходять. Торг! Ціну міг і завищити. Буду радий, якщо мене виправите київ, а точніше 15 км від Києва) Богдан, ПП або 0672384364