Оскільки нема бажаючих їздити, то змушений продати свій автомобіль, який мені служив майже 4 роки. Ось лінк http://auto.ria.com/auto_Volkswagen_Jetta_14148738.html Ціна стоїть 3300$ але можна і треба торгуватися Є трохи тюнінгу. За час експлуатації багато чого було замінено, зараз вже й не згадаю усього. Будуть питання - пишіть.
То ше пів біди, мені за неї пропонували 1200$ А продана в мінімальній комплектації, з гольфівською мордою, на залізяках, зі стандартним салоном. Зараз ніхто не хоче платити нормальні гроші за машини. Люди або не мають грошей, або чекають "манни небесної" в формі дешевих машин з Європи. П.С. Хай машина гарно служить новому власнику. До-речі, продана до Городка, тому думаю що ще побачимо її.
Ну хай так, якщо стояла без діла...Бачу, що я буду зі своїм гольфом, поки та манна небесна не настане ))
Так і думав що продана в мінімальній комплектації... Жири мало хто цінить, чи може думають, що якщо купити подешевше, то жири потім буде недорого докупити, хоча насправді все не так) Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2