рік 1998 колір чорний авто в хорошому стані недавно поміняв всі ремні роліки і т.д. пробіг авто 280 тис. мотор 1.9 тді в хорошому стані. повний електро пакет. 8000у.о. завтра зроблю більше фоток і все побачите ато це старі на компі найшов...
Як хош октавію я буду скоро свою продавати ))) 2003 рік, чорна, 2 літра моторець, 116 коників, 8 клапанів, кліма, комплект зимової гуми Bridgestone IceCruzer 7000 відкатав сезон (не 100% шо віддам)
нічого страшного в тій "легендарній" ходовій немає! це все міфи. Звичайно, якщо загрузити мішками з цементом, картоплею і т.д.
вона в мене вже 3,5 роки, ремонтував, цінами задоволений (порівняно з тим, що я вкладав в Б3-й, то тут я курю!!!). Ричаги тут не алюмінієві а солумінові, реставруються три з чотирьох ричагів (в четвертому міняється тільки сайлентбок, а наконечник ні, тому і він можна сказати наполовину реставрується) 1998 року - ціна від 10000 $ (нормальний стан) це дешево????
Давайте в подальшому небудем засмічувати цю тему (вона всеж про продаж венто а не пасата), а на всі питання, ствердження, протести, щодо Б5-го пасата відповім в приват або в іншій створеній темі ))))) (наприклад тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8149&highlight=VW Passat B5 )
Бош. я в Луцьку незнаю ніодного майстра з хорошою репутацією, який би ризикнув реставрувати силумінові ричаги