Як би не хотілося, але, продам свій гольф 2. Ціна 5000 + торг 1986 р.в., двигун 9А об"ємом 2,0, 16 клапанів, карбюратори Weber DCOM 40, газ/бензин. розхід по місту 9л бензину, 12 газу на 100 км. про авто можна прочитати тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4911, або запитати у мене по телефону 063-316-ноль9-20 Причина продажу - треба терміново вирішувати питання з жилплощею
фотка авто (для тих кому лінь читати тему) кузов не гнилий, НЕ поведений, дах рівний, кутики коло лобового скла не заломлені, номер кузова в нормі.
Сумасшедший Це тре було грати собі моск останні кілька місяців щоб зараз продавати? При тому всьому якщо продавати не по генералці то треба ще й двигун рідний назад впіхнуть. Дааа. Життя штука складна. Удачі в продажу.
таки так.. скільки вкладено по роботогодинах, по всьому всьому... і зараз на продаж..капець...Вдалих закупів)
покупка нового житла не планувалась коли я починав цей проект, ахороше житло коштуе хороших грошей, от і намагаюсь нашкрібти де можу. продаж знятої з обліку -не проблема, достатнё трохи дати на лапу, або потратити кілька днів і авто буде зареєстроване з двигуном 2.0. Ці двигуни ставились штатно на амереканські версії гольф2 тому проблем з його узаконенням не повинно бути. я, наприклад, планував все переоформляти коли закінчеться техогляд і точно знаю що в мене в місті це не проблема. думаю в Львові також. десь тут на форумі одна людина вже писала куди треба іти і в які кабінети стукати щоб документи на двигун получились біля 300 грн.,і це на двигун який серійно на авто не ставився, і машину нікому показувати не треба. покупаем, товарищи, не проходим мимо. машін харошій