Продам Гольф ІІ 2,0 16V

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем vitOK, 12 тра 2010.

1. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    Як би не хотілося, але, продам свій гольф 2.
    Ціна 5000 + торг
    1986 р.в., двигун 9А об"ємом 2,0, 16 клапанів, карбюратори Weber DCOM 40, газ/бензин. розхід по місту 9л бензину, 12 газу на 100 км.

про авто можна прочитати тут http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4911, або запитати у мене по телефону 063-316-ноль9-20

Причина продажу - треба терміново вирішувати питання з жилплощею

2. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    фотка авто (для тих кому лінь читати тему)

кузов не гнилий, НЕ поведений, дах рівний, кутики коло лобового скла не заломлені, номер кузова в нормі.

3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    о_О Сумасшедший
    Це тре було грати собі моск останні кілька місяців щоб зараз продавати? При тому всьому якщо продавати не по генералці то треба ще й двигун рідний назад впіхнуть.
    Дааа. Життя штука складна. Удачі в продажу.

4. ЙурКь

ЙурКь Місцевий

продано
    таки так.. скільки вкладено по роботогодинах, по всьому всьому... і зараз на продаж..капець...Вдалих закупів)

5. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    покупка нового житла не планувалась коли я починав цей проект, ахороше житло коштуе хороших грошей, от і намагаюсь нашкрібти де можу.

продаж знятої з обліку -не проблема, достатнё трохи дати на лапу, або потратити кілька днів і авто буде зареєстроване з двигуном 2.0. Ці двигуни ставились штатно на амереканські версії гольф2 тому проблем з його узаконенням не повинно бути. я, наприклад, планував все переоформляти коли закінчеться техогляд і точно знаю що в мене в місті це не проблема. думаю в Львові також. десь тут на форумі одна людина вже писала куди треба іти і в які кабінети стукати щоб документи на двигун получились біля 300 грн.,і це на двигун який серійно на авто не ставився, і машину нікому показувати не треба.

покупаем, товарищи, не проходим мимо. машін харошій :)

6. vitOK

vitOK Місцевий

Audi a4 b6 18T quattro
    З.Ы. якщо хтось хоче погратись і перед реєстрацією поміняти двигун то рідний двигун дам в нагрузку :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)