Планую продати свою ласточку. Golf III, 1.4, 1994 р.в. 3-дверний. Колір - темно-синій (хто буває на з'їздах - бачив). Є люк, гідро-підсилювач керма, серво-кермо, титанові диски, мультілок на коробку передач, сигналка проста, тонована. Установлено бортовий комп'ютер Multitronics. Нова скляна тюнінгова оптика In-Pro (привезено з Німеччини). Оптика лінзована і стоять ксенонові лампи (тоже привезені з Німеччини). Так, коротко ніби все про машинку. Чесно кажучи не планував продавати (фари тільки місяць тому поставив), але пішла робота, підзаробив трошки грошенят, і вирішив взяти трохи більшу машину (думаю Audi або Passat, може і Octavia). Улюбленій марці не зраджуватиму. І хочу взяти обов'язково з кондиціонером, так як маю маленьку доцю, а літом в машині жарко (вікна не відкриваю, щоб не продуло доцю). Їздив на ній десь 2 роки. Задоволений. Що міняв (в процесі експлуатаціі): Бензонасос (поставив новий - оригінал). Передні стойки, сайлент-блоки, наконечники рульвих тяг, шруси. Місяць чи два тому поставив назад нові пружини (старі тохи сіли). Продаю неспішно, так як поки-що нічого цікавого не знайшов. Кого цікавитиме - пишіть, або телефонуйте 8-067-712-11-42 8-063-32-999-31.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 Хочу десь в районі 9000 у.о. Якщо реально зацікавить - будемо говорити.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 То стартова ціна. Торг буде, якщо когось зацікавить. Я дивився по газеті, зараз на гольфи того року така ціна десь і є. Плюс в мене багато чого цікавого доставлено. Та й продаю нетерміново. На кожний товар є свій купець.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 нормальна ціна, там тоніровка гарна фари супер, ксенон, диски і стан супер, такщо ціна в акурат, навіть маловато. на кожен продавец ест свой покупец.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 Вже приблизно підібрав собі автомобіль. Постало конкретніше питання продажу своєї ласточки. Кого цікавить? Скільки можете дати. В розумних межах.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 Завтра постараюсь викласти фото. Mishel - якщо реально цікавить моя ласточка - дзвони. Вже знайшов собі автомобіль. Тепер реально продаю. Кінцева ціна 8000.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 Тут є з фото. Правда машина трохи немита. http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_487800.html
Відповідь: Продам Golf III 1.4 Поставив нове лобове скло, бо потрібно було їхати в Польшу, а на старому були тріщини від камінців.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 Тему можна закривати. Ласточка продана. Так що я поки-що тимчасово 2 тижні пішохід. Залишилось продати тільки нові фари.
Відповідь: Продам Golf III 1.4 фари продай Borman, тоді його авто буде ще краще виглядати. але роби знижку, бо за ціною магазинів довго будеш продавати. і доречі вітаю, а кому продав?