СРОЧНО!!!Продам приветливого компаньона в любой дороге и настроении. Тяговитый 1.8, 95 л.с., надежный моноинжектор и радушный облик. Обладатель звонкой сигнализации, центрального замка, панорамного электролюка, приемлимой тонировки и послушного руля с гидроусилителем. Чистокровный немец, в Украине - один хозяин. Своевременное обслуживание, гаражное хранение и неучастие в ДТП - отличное состояние и безпроблемный кузов. Сентябрь 08г. капремонт ходовой части и рулевого управления. Два комплекта (зима+лето) резины nokian. 5950$ торг. 8(097)923-11-38 смотри ссылку: http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_750374.html
ті машини шо продаються то на них ціни впали (десь 25-30проц)а ті шо просто стоять то на них ціни взагалі не змінилися
Взагалі я маю деяку відношення до продажі і знаю точно, що якщо продається то продається і дешеве і дорожче, а якщо погано продається, то так само на ціну то не впливає. І ніякі ціне не впали на 25-30 відсотків. В нас взагалі ціни не мають закономірності падати, хіба в рекламах вони "ТІПА ВПАЛИ" А ось і доказ моїх слів що ціни не впали http://auto.ria.ua/?target=search&e...s=1992&po_yers=1995&Search=%C8%F1%EA%E0%F2%FC Можливо просто дійсно кудась виїзжає людина, або ще якась дуже важна причина.
ну в мене пару знайомих купили бу машини дешевше на 25-30 процентів ніж було. якшо переглянути оголошення на авто ріа то вже є трохи оголошень з меншими цінами ніж було
Чоловіче добрий, я застряв з Мерседесом E124 2.2 бензин автомат все крім шкіри. Машина в прекрасному стані, гарний вигляд, хороша ціна. Літом давали 13500 я послав на ... Тепер треба терміново продати, пропоную 11 000 торгуюсь і ще думають!!!
Осінь то логічно, авто в основному беруть весною то раз, а зараз ще просто не визначенність, але то все одно не показник що авто не беруть дороге це тільки підтверджує мої слова що беруть однаково що дороге що дешеве і якщо не беруть то не беруть ніяке ні дороге ні дешеве. Тому і не скидають ціни, а після нового року ти ще можеш пожаліти якщо скинеш ціну і купить хтось твоє авто. І взагалі по мому досвіду якщо дешевше цінять і ще й скидають то я сам насторожуюсь ЩОСЬ НЕ ТЕ З ТОЮ ПРОДУКЦІЄЮ!!!
Мого Крузака забрали якраз в середині осені(жовтень).А зараз не беруть,бо чекають ще спаду цін,хоча якщо порахувати курс долара до гривні,то виходить,що ціни не впали))
ну я ж не кажу що зовсім не беруть. Взагалі цікава річ продаж. ти даєш оголошення і скільки б ти не цінив обовязково купа дзвінків не бачачи товару кажуть дорого або навіть подивляться і типу подумаєм, В більшості випадків то перекупщики їх завдання тебе переконати що ціни впали і що взагалі ніхто не бере і що ти не продаш!!! За якийсь час ти вже їм віриш і скидаєш ціну при чому бачиш що продають дорожче всі, але ти собі внушаєш що вони не продадуть. Потім ти щосливий продав за пів дурно і бажано сходити на базар подивитись скільки коштує твоє авто!!! відсотків на 30-50 дорожче. І головне коли ти ніби хочиш купити то тобі з перекупщиків ніхто не скине більше як 200 баксів при ціні авто 10 000 за твою ж машину, (і то так скаже ніби то він тобі офігенну послугу зробив) . Хоча реально перекупщик міг би скинути і набагато більше, але він вміє продавати і знає що ціну не можна скидати багато і не можна ставити іншу ніж у більшості. Знаю що всіх не переконаю бо так створена людина що мусить на свої граблі наступити сама. Но може хоч хтось почерпне для себе капельку.
Шановний, 100% з Вами згоден... Але це не в моєму випадку. На жаль, мені трохи бракує грошенят... А так автівочка ще та! З повагою до всіх вагеноводів... Може заберете у добрі руки?!
Та впали впали машинки. По тій самій авто.ріа От Б4 пассат вже менше 10 000 віддають, а Б5 12-13 000. Таке було 2-3 роки тому.