Ось прийшов час коли потреби переросли мої сподівання. Продаю свого маленького товариша. Маю Фольксвагена гольфа 1,6турбодизеля. 1985року випускуна 60коняк,на три дверки, і білого кольору. По авто було перебрано геть усе крім кузова, двері без хвірточок, крила, капот, задня багажна дверка, все було взято з "живого" донора.Заміна бамперів на широкі (неоригінал), заміна решітки , заміна додаткових дальніх фар, заміна поворотників в бампері на затемнені, заміна основного світла фар - на затемнені.Салон тримався в чистоті та акураті, по ходовій заміна в 2008 аморів, зад каяба перед здається сакс, в двигуні лише замінялось мастило на 8тисячах на 10W40 LIQUI-MOLI MOS2ну і прокладку кришки.Фільтри усі Кнехт.В коробку теж LIQUI-MOLI 75w90 заміна 100км тому, +заміна сальників в коробці, заміна диска щеплення 210мм. Тосол Хепо Же12+, заміна листопад 2009.Також в листопаді 2009 заміна діодного моста, лютий 2010 заміна ролика, ремня привода, ремня генератора. Максимально що витискав 145км., далі просто страшно( Авто в мене по ген доручці.ТО до 2011+страховка+гума літо перед Тойо 350-185*65*14(5місяців як купив) Хочу 3300зелені, і як пишуть "присутній розумний торг".
Перепрошую за можливо дурне питання... Не цікавить обмін на G II 1986 р.в. 1,3 бензин 5-ти дверний, білий, з маленькою доплатою в 200$ ? Або + гарні диски BBS з гумою. Якби-шо, можу то всьо пофоткати...
такий салона.. трішки білої фарби.. і салон оригінальніший) двигун мився рік тому,але час від часу коли заглядаю туди протираю його тряпочкою, є захист двигуна(сталюкою)
)і я б хотів би, щоб ціни з кожним днем танули) але....ціна цілком адекватна для даної моделі. Я не стремлюсь скинути автомобіль по бистрому, той час вже минув, якщо хто захоче купити - продам, а ні кататимусь і надалі)
може кого цікавить авто? Влітку переварився кузов, всі тріщинки і дірочки на дні гарно заварені і замовілені.Поставлені нові підкрилки, на зиму заміна ремнів та масла +антифризу. авто готове до зими, але за остані пів року мало їздилось, так як маємо в сімї француза експерта. Нова заманчіва ціна 3800.