Кожаный салон, Сигнализация Москвич иж 412иэ 1987р. в, в оригіналі! задута, не гнила, не бита! заводська покраска!сигналізація, противоугна система, бежевий колір! авто в дуже хорошому технічному стані! не потебує вкладень!перший власник!ТО 2011р. страховка 2011р! пишіть свої пропозиції щодо ціни!
ЩО за народ. інфи мало для продажу. стартова ціна 1 грн...))) я собі дивися на москвічі щоб на дачу всякий хлам возити бо пасіка шкода. але прозрів з цін на ринках. за такі гроші можна навіть іномарку якусь придбати. в мене знайомий собі шукав москіча і йому сказали 8000 грн. так він сказав дурний народ і купив собі крокодила (пасата б2 ) не в ідеальному стані але в достатньо хорошому за 10 000 грн.якщо ціна нижча за 7-8 тис причому набагато то можна дивитися
Цікаво чи знадобиться майбутньому власнику протиугонна система, якби це був москвич 1939 року з такими наворотами ооо а так... гаража не знайдеться.
А салон справді був "кожаний" чи шкірка молодого дермантозавра? :D А взагалі Москвич був ЖИР - сигналка, противоугонка, нічого собі... За скільки продалося якщо не секрет? То що москвич не потребує капіталовкладень знаю по москвичу тоже 412 мого батька. Їздить собі вже тридцять років на дачу в село по дорогах які залишились від Другої Світової - і хоть би йому що. Ну, крім "расходніків" - шпріци, щоб пшикнути бензою в карб коли насос не качає на суху чи там дроту - підмотати мінімально ходову.... )