Продам Passat B3

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем dalkroz, 15 тра 2011.

1. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Продається Passat B3 ..1990р не битий! мотор PF!!! велюровий салон і GL - комплектація... КОНДЕЦІОНЕР!!! відмінна музика!!! машина в відмінному стані!!! всі подробиці і фото тут http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_4727443.html
    продаю у звязку з виїздом за кордон на постійну роботу...

2. Eller

Eller Active Member

VW Passat B4 1,8 ABS
    Клубна карта:
    Хочу!
    Машина гарна, але $6800? :crazy:

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    100% ціна космос, 90-й рік, пробіг 190 тис - нереальний, в чому полягає дорога музика???? склопідіймачі - ручні. З такою готівкою на руках можна вже В4-й сміло шукати!

4. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    звичайно торг умісний))) 190 тис - пробіг реальний! машина знаходилась в поляка військового який катався на ній коли був дома а інший час на службі був... є сервісна книжка до 2007 року в якій фіксовані всі пробіги і огляди авто на станції VAG в польщі.... один мінус дійсно нема склопідйомників( зате багато переваг) дискові задні тормоза коретор фар ABS ABD кондиціонер бортовий компютер з MFA і ще багто всякого.... і є збережені всі заводські рідні бірки на кузові і в багажнику... і машина ніде не бита і не варена)

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    та ну за такі бабки це шось зі сфєри фантастіки... та й буфер на задній полці аж ніяк не в тєму.... нічо не покладеш....

6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    имхо за цю ціну можна неабиякий В4 знайти і в стані і в комплектації з ненайгірших.

7. AndrewBest

AndrewBest Active Member

WV Passat B3i GT,88р, Digifant PF
    В мене пробіг 500 тисяч, і то є підозра що скручений... жигуль вср*?:ний наїжай за такий період значно більше, ати віриш в тещо твій пасат 190 тільки накатав )

8. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    В мене знайомий на жигулях за 20 років наїздив біля 90 тис. Машина 91 року. Ще одні жигулі знаю 73 року випуску, в 91 році мали 73 тисячі пробігу. В обидвох випадках реальні пробіги і один господар. Якщо машина не службова, не таксі, то цілком реальний пробіг як на мене.

9. andrey28

andrey28 Початківець

passat B3 1.8 універсал
    в мого брата в Рівному в знайомого москвич 412 1976 р. в., там пробіг десь білля 36 тис. мужик їздив на дачу 2 рази в рік, і то за останні 2 роки зать його десь до 5 тис. накатав, так що судіть самі

10. sash2307

sash2307 Active Member

Peugeot 3008 II
    Audi A6 Avant C5 1.9tdi(AWX) 2003р-була
    vw_passat b4 2.0 '96-був
    Коли машина мало їздить і не правильно зберігається (в певні періоди - не "консервується"), - нічого доброго це їй не дає (якщо звісно авто не для виставок), ІМХО

• Подобається Подобається x 1
  11. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Може і так. Але ті жигулі, про які я писав, стан мали цілком хороший. Правда обидві зберігалися в гаражах. Ніхто там ніякі консервації не проводив. І перед продажею також нічого не робилося, бо було більш-менш все нормально.

12. dalkroz

dalkroz Початківець

Audi 100
    Авто в чудовому стані.. ніде не гниле ... ніде не вдарене.. і нічого не стукає по ходовій.. і мотор чудово працює... стареньке але дуже добре збережене і доглянуте... хто не вірить і кому цікаво можем зустрітись і покататись... звичайно торг присутній:good:

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)