Мопед не мій, просто попросили розмістити об'яву ))) словом: ціна – 1500 доларів. Авто 1992року, моно інжектор 1,8 електролюк, титанові диски R15, ремонт ходової, заміна всіх ремнів і фільтрів. в чому прікол? ))) машинка на польських номерах. приїдуть. віддадуть всі доки, ключики... фото: контакти власника: Роман тел.: 098 392 57 39 e-mail: bilogan86@mail.ru ))) продасться на форумі – оголошення оплатиться по прайсу )
А на корі можуть отак приїхати на польських номерах, віддати доки, ключики і щоб при тому її не шукали митники, даі та інтерпол?
хм. якщо машинка йде на донора, я думаю таких питань не має виникати ) хоча це питання мене теж цікавить...
Двигун у зборі з нього потягне 600 зелених і реально продасться. власники В3 -В4 можете зробити складчину і будете мати склад з/ч на колесах, я можу допомогти з розфасовкою того всього. Вихід по грошах буде 1:2 - перевірено
власник українець. в польщу мотається частенько. а з таким питанням я думаю найкраще звернутись до нього особисто. тел. і мейл його в першому пості