Товар: Skoda Octavia tour 4x4 1,9 TDI универсал 2001р. Пробіг 317 тис. Ціна: 10800 у.о. продає мій добрий знайомий, після покупки 4 роки тому сам перебрав двигун, підвіску, проводку і систему хелдекс ( повного приводу). Перебирав для себе тому дотримувався всіх стандартів і вимог ( за освітою інженер і завжди обслуговує свої автомобілі сам). Авто дійсно дуже практичне ( місткий багажник, повний привід, розхід палива 5 літрів по трасі і 6-7 по місту) , вчора їздив на ньому сам цілий день, тому підтверджую, що він дійсно такий. Авто не бите і не фарбоване. Також тішить те, що на шротах багато октавій та двигунів 1.9 тді, по кузову можна навіть під колір підбирати. Причина продажу - потрібно авто сину, а в нього інші критерії. Тому цікавить обмін на сеат ібіца чи леон "купра", октавія РС чи аналоги. Дзвоніть: Володимир 0677599О72 або тел. сина 09371193О9 ( Тарас) фото по ссилці http://auto.lvivport.com/auto_skoda_octavia_tour_11654654.html
Авто було продано за 10 000, цікаво, що тепер воно продається за 12 000, в "ідеальному стані" та зі скрученим пробігом до 220 тис.
Ти на причину не дивися - для мене, наприклад, у цій ситуації цікавіші наслідки: Аж захотілося переглянути інтернет на предмет перепродажу мого колишнього Чортотечика. Цікавить стан і ціна )))
чого, мою першу машину (котру я продав за 700 паперів чесно сказавши, шо вона гниле корито) виставили на авто ріа і довший час продавали за 2200 (!!!) американських президентів.