Продам свій Гольф 2

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем BurlikOFF, 22 тра 2014.

1. BurlikOFF

BurlikOFF Новачок

Golf 2
  2. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    Віталіку,а ти ніц не перепутав???може то мало бути 3400??всетаки 1.3 карбюратор? той москальовий шумоff тілько не коштує

3. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    ну там музика дорога ! :)

4. BurlikOFF

BurlikOFF Новачок

Golf 2
    Я точно знав )), шо з ціною перебор, но воно так коштує
    Скажем- 300$ торг= 4000 , от іх можу обгрунтувати, щей в мінусі буду((
    Кузов вартує уваги, не вбитий, а про то скільки кощтує пертяжка шкірою, шумка, правильна проводка до акустики, процесорни Alpine, ви самі точно знаєте
    А далі скажем так подрібничках ( вся ходовка, тормоза, коробка, електропійомники,замки, (ті задрипані Гольф 3 стайл ручки, з якими я так намахався, щоб вони працювали), зелені вікна, уплотнителі для них,дотяжка,
    А ще багато всього що додам впридачу (розпорка JOM,новий екран, 1,9 TD,решітка без значка Jom, аморти капота, і т.д
    Тому я написав пишіть,дзвоніть все розкажу ))[​IMG]

5. badyl

badyl Active Member

vw golf 2 1.3i
    машина бомба,я сам бачив коли карти тобі робили і шумили)))))падсматрєл немного)))просто мотор 1.3 на любітеля,удачі в продажі!!!

6. holubets

holubets Місцевий

OPEL Vectra 1998 1.8 X18XE, VW Jetta 1987 1.6 EZ була
    Клубна карта:
    000095
    Перепрошую шо влажу в чужу тему, але добре буде, якщо та машина за 3 тис піде. Зараз застій на ринку бу авто. Всі чекають можливості кататися на польських бляхах більше ніж 5 днів по Україні як манни небесної. Або ж мають надію що підписані ВР закони про безвізовий режим з ЄС з осені обвалять ціни на авто. Крім того долар по 12 грн теж не сприяє купівельній спроможності громадян.
    Тому якшо треба продати авто, то ціну треба опускати. Якщо термін продажі не лімітує, то можна залишити таку як є. Але однозначно що невдастся відбити вкладені в неї гроші. Покупцям зараз все одно чи салон обтягнений шкірою чи взагалі його немає, аби подешевше.

А так то успіхів в продажі.

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)