Продам свій Passat B3 1.8 MI

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Shaggy, 5 лис 2013.

1. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Пассат в сім"ї з 2000го року. Куплений був в Польщі. Більше власників не мав.
    Рік виробництва: 1992.
    Двигун: 1.8 ААМ. Моно-інжектор.
    МКПП: 2Y. Тягне суперово в поєднанні з цим двигуном.
    Витрата 92го: 7 по трасі до 120-130км/год, 9 по місту.
    Люка нема, кондиціонера нема. Є електрокоректор фар. Нема майфуна, можу запхати оригінальний Blaupunkt CAR300. Є код розблокуванння, але не знаю як це зробити. Доставлені мною електронний вольтметр/термометр/тахометр, юсб для зарядки телефонів. Сигналізація, ЦЗ.

Двигун і коробка в хооршому стані. Притензій ніяких нема. Всі масла і розхідники мінялися вчасно. Замінені запчастини не китайські. Оригінал, або якісний замінник. В двигун ніхто не лазив. Нема ніякої потреби. Масла від заміни до заміни по щупу не зникає. Мінялися тільки прокладки клапанної кришки.
    Всі проблемні місця які стосувалися ходової частини авто було близько 3-4х тисяч назад замінено на СТО "Комфорт" в Городку.
    Є питання по кузову. Проступає іржа в коцнутих місцях. І дірява кришка багажника. На капоті і даху чомусь злазить лак. Але ржавчини немає.
    Минулого тижня був трошки примятий до фіата в результаті замінено ліве переднє крило і поворот з фарою. "Лижа" не замінена і тріснута в тому місці. Далі крила не було деформацій.
    По салону - заміна передніх сидінь. або перетяжка. Просиджені до металу.

Нічого ні від кого не приховую перед клубом. Що є то є.
    Всі питання додаткові задавати мені по телефону:
    0936503874 - Віталій.
    Прайс: 4000$ і ще можна говорити, звісно.
    Авто зараз знаходиться і їздить в Києві. Найближчим часом оглядини можливі лише там. Реально зацікавленим можу скидати детальні фото.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 1 кві 2014
  2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Мартіні, цікавишся? буш гній возити? Чи ти вже собі буду знайшов? Там пише VW Passat B3 1.8 AAM 92"

Шег, думаю по такій ціні перекупи бистрєнько заберуть, і через пару тижнів вона буде без пробігу по україні стояти з наклейкою Д на задній пошпакльованій кришці. Удачі в продажі.

3. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ітак, шановне паньство, АГОНЬ! як то кажуть.
    Продається!
    Авто наразі в Києві. Хто реально зацікавлений дуже сильно, дзвоніть, все розкажу поясню тоді будете думати як подивитися. Або чи мені його гнати до Львова.
    Поторгуємся ще, не соромимся. Для клуба знижки круглорічні.
    На авторіа і більше поки ніде нема. Хтось мені з клубу писав цікавився, не пам"ятаю хто.... Вибачайте...

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Порадився з батьком. Ніхто не хоче задирати ціну, щоб потім згадували не злим тихим словом... То ж відразу 4000 у.о. Далі дзвонимо, говоримо, дивимось.
    Машина на батькові, він у Львові рідко. Знімати полюбому йому, так що тут треба говорити якщо хтось зі Львова захоче подивитися.

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

АПнем темку! Для клубнів - знижки)

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

7. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Продано... Нехай добре служить новому власнику. Сподіваюс шо він ше багато років від"їздить. Якось так і шкода)) Стіки пережито з ним було))
    :cry::cry::cry:

8. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Якщо не секрет то за скільки продав? Цікавлять реалії теперішнього ринку.

9. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    за 50 євро на mobile.de

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Реалії печальні. Але ця машина "своя". І єдиний власник по Україні ж. І всього 2й)))
    А так то можна і дешевше купити. Пішов за 3500.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)