Продаю свою машину AUDI 80 B2 coupe, авто після ДТП, на ходу з документами! В аварії постраждала права середня частини машини (права дверка, стійка і праве крило) це так з візуального огляду, але машина на хочу і з місця ДТП сама доїхала додому, моторний відсік не постраждав і всі інші деталі крім правої сторони кузова. Початкова ціна 1700 вічно зелених, можливий торг. Розгляну всі пропозиції. http://auto.ria.ua/auto_audi_4168636.html Наразі фото тільки старі, нових не має з зафіксованими пошкодженнями!
шкода,що сталось?хороший апарат,вистав фотки будь -добрий після ДТП,криша в якому стані?нема складки?де машина стоїть?
Так мені теж шкода її, стільки сил і грошей було в неї вкладено! На рахунок фото, шкода я їх зараз немаю, сьогодні візьму гараж в оренду там вже і зроблю фото. На рахунок криші на 100 % сказати не можу, треба дивитися, візуально є маленький прогин там де криша до стойки кріпиться, а так візуально більше нічого з кришою! Машина стоїть на Топольній вул Мазепи, покищо заклеяна клійонкою сторона щоб вода в салон не попала (стоїть тільки другий день на дворі), але сьогодні її в гараж пережину там і фото зроблю!!! На рахунок що сталося, та один мажор летів на швидкості а я повертав і незамітив його от і я ще винен вийшов в цьому ДТП!
прикро ! друг мій вже напевно дзвонив до тебе,завтра б хотіли глянути,зідзвонитесь...надіюсь хоть страховка була в тебе?
Так мені одна людина дзвонила казала, що сьогодні ввечері або завтра зустрітися і оглянути! Так мені дуже прикро , ще повністю від шоку не відійшов, бо ніколи в таке не попадав! Повезло що ніхто не постраждав і так в мене була страховка, що хоть інщу машину має покрити і не треба буде ще йому платити!
Саня Крилов казав минулого року що в Києві хтось шукав імену таку аудюху під повний привід звякни йому 050 414 9669
Блін,шкода старий тримайся це хірове відчуття,але знай що є одноклубники які підтримають у тяжку хвилину.Якщо потрібна якась інфа що робити звертайся,я також був в такій ситуаціЇ,та напевно не я один.Ми з тобою.
Да жолко не то слово!!!Былоб не так обидно,еслиб заместь этого мажора был какой-то дедушка!!!(Как мне кажется) Так в любую зиму лутше не доценивать свои навики чем думать что ты ЦАРЬ И БОГ !!! (Это я про всех)
Не лише взимку! Я восени зрізав стовп своїм гольфом в абсолютно тупій ситуації, тепер дякую шведу який придумав пас безпеки (мав дві царапини) та "народним" інженерам що продумали конструкцію гольфіка. Все що робиться то на краще! головне що всі живі та здорові!
Dino_grey, ти правильно кажеш, але переважно це стається в простій ситуації....дурні співпадіння! Теж думаю, що все на краще, які би пригоди не ставались....тому ZVER вище носа!
Саме основне, що живий-здоровий, а залізо є залізо - хоч і шкода! Як кажуть: "не переживай, корову купим - жизнь наладится" Тримайся, ми з тобою!!!
Дякую Всім за підтримку! Дійсно тяжко втрачати таку машину, але як тут вже казали і я так само думаю, "Що не робиться, то робиться на краще"! І дійсно головне, що всі цілі і здорові, буде здоров'я і будуть гроші на іншу машину, так що наразі я без коліс, але можливо за місяць, або пару місяців вернуся з новими колесами!!! Ще раз всім дякую за хороші слова!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дякую!!!!!