Продам свою AUDI 80 B2 coupe

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем ZVER, 25 лют 2011.

1. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Продаю свою машину AUDI 80 B2 coupe, авто після ДТП, на ходу з документами! В аварії постраждала права середня частини машини (права дверка, стійка і праве крило) це так з візуального огляду, але машина на хочу і з місця ДТП сама доїхала додому, моторний відсік не постраждав і всі інші деталі крім правої сторони кузова. Початкова ціна 1700 вічно зелених, можливий торг. Розгляну всі пропозиції. http://auto.ria.ua/auto_audi_4168636.html Наразі фото тільки старі, нових не має з зафіксованими пошкодженнями!

2. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    шкода,що сталось?хороший апарат,вистав фотки будь -добрий після ДТП,криша в якому стані?нема складки?де машина стоїть?

3. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Так мені теж шкода її, стільки сил і грошей було в неї вкладено! На рахунок фото, шкода я їх зараз немаю, сьогодні візьму гараж в оренду там вже і зроблю фото. На рахунок криші на 100 % сказати не можу, треба дивитися, візуально є маленький прогин там де криша до стойки кріпиться, а так візуально більше нічого з кришою! Машина стоїть на Топольній вул Мазепи, покищо заклеяна клійонкою сторона щоб вода в салон не попала (стоїть тільки другий день на дворі), але сьогодні її в гараж пережину там і фото зроблю!!!

На рахунок що сталося, та один мажор летів на швидкості а я повертав і незамітив його от і я ще винен вийшов в цьому ДТП!

4. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    прикро :sad:! друг мій вже напевно дзвонив до тебе,завтра б хотіли глянути,зідзвонитесь...надіюсь хоть страховка була в тебе?

5. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Так мені одна людина дзвонила казала, що сьогодні ввечері або завтра зустрітися і оглянути! Так мені дуже прикро :sad: , ще повністю від шоку не відійшов, бо ніколи в таке не попадав! Повезло що ніхто не постраждав і так в мене була страховка, що хоть інщу машину має покрити і не треба буде ще йому платити!

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Саня Крилов казав минулого року що в Києві хтось шукав імену таку аудюху під повний привід
    звякни йому 050 414 9669

7. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Дякую за інформацію Олег!!!

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Блін,шкода старий тримайся це хірове відчуття,але знай що є одноклубники які підтримають у тяжку хвилину.Якщо потрібна якась інфа що робити звертайся,я також був в такій ситуаціЇ,та напевно не я один.Ми з тобою.

9. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    блін, жалко((

p.s. щось ця зима багато знайомих мені машинок потовкла....

10. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Да жолко не то слово!!!Былоб не так обидно,еслиб заместь этого мажора был какой-то
    дедушка!!!(Как мне кажется)
    Так в любую зиму лутше не доценивать свои навики чем думать что ты ЦАРЬ И БОГ !!!
    (Это я про всех)

11. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Не лише взимку! Я восени зрізав стовп своїм гольфом в абсолютно тупій ситуації, тепер дякую шведу який придумав пас безпеки (мав дві царапини) та "народним" інженерам що продумали конструкцію гольфіка. Все що робиться то на краще! головне що всі живі та здорові!

12. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Dino_grey, ти правильно кажеш, але переважно це стається в простій ситуації....дурні співпадіння!
    Теж думаю, що все на краще, які би пригоди не ставались....тому ZVER вище носа!

13. Senia

Senia Active Member

VW Jetta II 1.8 GX 87" була
    Fiat Doblo 1.3 MJTD 05"
    Саме основне, що живий-здоровий, а залізо є залізо - хоч і шкода!
    Як кажуть: "не переживай, корову купим - жизнь наладится" :)
    Тримайся, ми з тобою!!!

14. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Дякую Всім за підтримку! Дійсно тяжко втрачати таку машину, але як тут вже казали і я так само думаю, "Що не робиться, то робиться на краще"! І дійсно головне, що всі цілі і здорові, буде здоров'я і будуть гроші на іншу машину, так що наразі я без коліс, але можливо за місяць, або пару місяців вернуся з новими колесами!!! Ще раз всім дякую за хороші слова!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дякую!!!!!

15. Aknod

Aknod Місцевий

Opel Vivaro 1.9CDTI 2004
    Ігор,як надумаєш остаточно продавати,скажи,ціну обсудим...

16. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Клубна карта:
    60
    Ок! Домовилися!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)