У зв'язку з апгрейдом продам відеокарту PCI-Express Inno 3D I-8600GT-DUAL-DVI-HDTV-HDCP, перехідник DVI-D-Sub у комплекті, оригінальне упакування, б/к, не розганялась, працювала не кожен день і недовго. Inno3D Geforce 8600 GT Chipset Geforce 8600 GT Memory 512 MB GDDR3 Core Frequency 540MHz Memory Frequency 1400MHz RAMDAC 400MHZ Interface PCI-Express Memory Bus128-bit Stream Processors32 Max. Resolution2560 x 1600 SLI ReadyYes Output: 1. Dual-Link DVI 2. HDTV HDCPOptional На фото - подібна відеокарта. Та, що продаю, має ще роз'єм під SPDIFIN і суттєво більше деталей на платі. Сайт виробника: http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8600gt.htm Ціна 500 грн.
Щоб не створювати нової теми, пишу тут же: продам відеокарту AGP HIS Radeon 9250 128Mb GDDR 240Mhz, нова, без упакування. Зроблена ще надійною фірмою HIS, укомплектована ідеальною пам'яттю Elixir. Вибачайте, цитую російською: Процессор (GPU): ATI Radeon 9250 на базе RV280 Частота GPU: 240 МГц Память: 128 Мб GDDR Частота видеопамяти: 333 МГц RAMDAC: 400 МГц Математический блок: анизотропная фильтрация 16x, FSAA 6x Поддерживаемые стандарты: DirectX 9.0, OpenGL 1.5 Максимальное разрешение: 2048x1536 точек Число поддерживаемых мониторов: 2 Разъёмы: DVI, VGA, TV-out Интерфейс: AGP Особенности: пассивное охлаждение (радиатор) Технология производства: 150 нм Ціна 300 грн.
А як зрозуміти ціноутворення, якщо 512MB RadeOn HD3450 PowerColor AG3450 512MD2-V2 DDR2 є можливість купити за 53уо? (412грн)
Потім знову будеш писати, що ти пожартував і що я жартів не розумію? Залишаю твоє питання без відповіді. Не поспи пару ночей помучся, раз тебе це так гризе )))
AGP- карти дорожчі, бо йдуть на старі машини. Під нову карту тре нову машину... ;-) Я сам недавно взяв GF-5500 128 MB, але десь за 130 грив. Не знаю, може вона і гірша від цього радеону. А ще підвернувся пентіум 4 Прескот за 80 гривень (новий коштував ~500 баксів у 2004 р.) От якби авто так падали в ціні!!!
Не, там мова за іншу відеокарту, за ту дешевшу він пише. Ціну на ту AGP як за нову поставив, тим більше виробник цієї карти - не галімий AMD (уявляю, скільки зараз посипеться звинувачень , але факт є факт). Карта не юзана і зовсім не глючна. Така сама стоїть в декількох знайомих, всім власноруч ставив з однієї партії, всі карти досі нормально працюють.
512MB RadeOn HD3450 PowerColor AG3450 512MD2-V2 DDR2 - якщо я не помиляюся, це також AGP. Але хіба я писав, що торгу не може бути?
Справа не в персоналіях.. була б озвучена ціна 80..150грн, я б і не звернув би увагу на це повідомлення. Порівнювати ціни/характеристики на відеокатри PCI-Express з AGP не коректно. Складається враження, що AMD знищила всі заводи ATI та всіх їх свівробітників виставила на біржу праці після поглинання. зі Тут прозвучала пропозиція щодо можливості торгу. Якщо є бажання продати, то заберу за 80 грн. В іншому випадку пропоную шукати ламерів, котрі її захочуть купити за 300грн.
Некоректно обзивати всіх тих людей, які написали мені в приват щодо тієї карти. Я залишу це все без коментарів. Ти або пацанчик якийсь молодий, який вечорами немає себе де діти, або не знаю що ще сказати. І гумору якраз не розумієш ТИ. У іншому пості в тебе це був також не гумор, а чухня. Прошу надалі не засмічувати цю тему бздурами і твоїм баченням життя зі столиці як я розумію з підпису. Якщо тобі дійсно потрібна ця відеокарта, і не за 300, бо ти не ламер, а за 80, і від славного для тебе виробника AMD, то шукай - інтернет великий. Бо моя ціна для тебе незмінна. А з людьми, яких ти необачно обізвав, я з радістю поторгуюся Але без тебе
Мо і є бажаючі заплатити подвійну ціну.. це їх право. зі http://itc.ua/freeads/search?query=9250 ззі Все недосказане в цій та будь-якій іншій темі готовий почути, коли буду на зборах у Львові.
Я на відміну від процитованого продаю нову. Чому ти тоді не дзвониш туди і не купляєш, якщо там дешевше в два рази? 300/2=150 але не 80
Нову - не користовану. Одна карта, яку продаю у цій темі, користована, але мало. Інша нова, не користована Всім ж зрозуміло, що 9250 вже давно не випускають. По крайній мірі, HIS та Sapphire кинулися того роверу.
І куди, дядьку, загубилось при відповіді реальне фото відеокарти в якому видно роз'єм AGP та P/N, якщо не бажаємо показувати рік виготовлення?
Нікуди, хлопаче. Зроблю завтра й викладу і некористований роз'єм AGP і всі номери які там є. Правда року виготовнення я там не побачив. Я от не розумію, ти хочеш купити, чи просто маєш багато вільного часу і вирішив перевірити почуття мого гумору остаточно? Ти часом не психіатром працюєш? Чи тобі мій аватар чимось не сподобався? Цікаво чим. П.С. Тобі фото першої карти також потрібне? Може візьмеш гуртом обидві? Віддам на 50 грн. дешевше.
Я так і знав, що хто багато задає питань з претензіями, той потім ніколи не купляє. На разі AGP у резерві, а PCI далі у продажу. Ціна стала.