Продам VOLKSWAGEN Golf II, 1986 р.в., 1.6 дизель Білий колір, пробіг 77000 км, кузов хетчбек, 3-х дверний, в хорошому стані. Ціна 4800$. м.Львів, тел.0975826637, Ігор.
На ньому бабця виключно в церкву їздила всі ці роки), або приборку гарно відмотали. Фото закинь того чуда.
Ну тут ти не прав. Є, та й ще багато є, навіть г-1 такі є... Покури нет. Про даний екземпляр нічого не знаю., але свій купував в німців з рідним пробігом 78тищ
Чекаємо фото! А так є декілька способів перевірки чи дійсно 77тис: такі як потертості керма, зношеність резинки лапки щеплення, знос гальмівних дисків, стан кузова. Та одразу кричати що людина з вами нечесна, це принаймі невічливо, в житті все може бути.
Колись купили в Німеччині Ладу-2103. Машині було на той час 20 років. На спідометрі - 89 тис. км. Оглядало її багато спеціалістів. Ніхто не знайшов підтвердження, що машина пройшла 900 тис. Навпаки, все якраз на ті 89 тис. і виглядало. Так що все можливо в цьому світі. Хоча я особисто бачив машини, в яких лічильник строго тримав сто тисяч і не більше. Доходило 199999, а потім знову ставало 100000 і все по новій Є один спосіб визначення кілометражу німецьких машин по двигуну (якщо двигун рідний). Але я не спеціаліст, не знаю наскільки це правдиво. Мені про це розповів один наш одноклубник. Я думаю, що той, хто буде купляти, той і розбереться в цьому. Вдалого продажу!
Так - гарний стан машинки. І якщо правда, що давгий час була на німцях, то по двигуну видно, що навіть 100 тисч не пробігла - жодного стовпчика німаки не зрізали! Ну і якщо, не бита була, і не перефарбована, а навіть якщо не бита і фарбована нормально (по фотках видно), то саме то
не подумайте, шо придераюсь, але пахне пальонкою... чому, та тому що спідометр то на 5цифр, і максимум, що на ньому буде видно - то 99999км, далі з нуля... ну і збентежила фарба на коврику в багажнику біля стойок (останнє фото). по темі - авто в дуже і ще раз дуже хорошому стані на перший погляд - удачі в продажі теперішньому власнику
Підозріваю, що власник балончиком підфарбовував банки перед продажем, бо напевно поцарапані були (мало що в багажнику возилося, а банки то не прикриті ). Питання: торг можливий?
bass машина не бита, і не перефарбована, а пробіг (при бажанні) по двигуну визначити можна Торг можливий, звичайно!! Дякую!
темнила його таж бабка в німеччині))) цікаво звідки чи знаєш що там не 9769040 - так більш правдоподібно 4800 за гольфа С)))))