Неспішно продається VW Golf III 1993. Пробіг 230тис.км. Дизель 1,9. Двигун 1Y. В Україні я другий власник (пригнана в 2006), попередній власник наїздив біля 50тис., у моїй експлуатації з 2010, накатав 30тис. (їздив не багато, Львів, Рівне і Львів-Рівне ). Двигун масла не бере, фільтри/масло мінялися кожні 10тис. Розхід місто 6-7, траса 5л. За час моєї експлуатації по машині зроблено: 1) відремонтовано електролюк 2) замінено водну помпу 3) замінено барабани 4) встановлено металевий захист двигуна 5) встановлено ЕСП (спершу універсальні, потім водійський замінив на оригінал) 6) замінено акумулятор (ще десь 6-8 місяців гарантії) 7) перебрано генератор 8) замінено поводок двірника 9) замінено моторчик насоса склоомивача 10) замінено диски на титани оригінали (орландо) 11) ну і всіляки дрібнички типу лампочок, двірників, ременів і т.д. Загалом за машиною я дивився добре, в дорозі вона мене ні разу не підводила. Все що треба було міняти, мінялося завчасно, а не коли геть виходило з ладу. Зимувала машина в гаражі (зимою не їжджу). Продається на літній гумі (міняв минулого року Matador Stella MP16 185*65 14), яка від'їздила 10тис. Підвіска в нормальному стані, двигун також. (як казав Юра з Солонки, він ще 200тис. відїздить без кап.ремонту. Салон збережений, не прокурений. Звичайно, авто якому 20 років не може бути ідеальне, тому косяки: 1) почали поскриплювати колодки передніх гальм (ймовірно-під заміну) 2) трохи ржавіє водійська дверка знизу та кришка багажника (за роки моєї експлуатації значно гірше не стало, я вирішив не чіпати, щоб потім не казали "бита, фарбована...") Авто буде продаватись зняте з реєстрації. Ціна для старту 5200 вічнозелених + торг. Буду радий вислухати КОНСТРУКТИВНУ критику щодо питання ціноутворення.
Продаю, бо буду виїжджати за кордон, з собою не заберу Глянути можна сьогодні, завтра, або з понеділка. Район Топольної. Пишіть, дзвоніть.