2.0 іжектор 16 клапанів 1993 р.в ABS, люк, бензин, новий інжектор, форсунки, прямоток ремус, обвіс, ТО 2011, склопідйомники потребує покраски можливий ціна на обнін 5500 відкрився капот(( потрібне лобове і капот ціна 5000 у.о.
Продавець трохи дивний дядько, має властивість пропадати і морозитись А взагалі багато розвелося коррадо в продажі Коли я собі шукав такого багатого вибору не було
кому треба 160-200 коней, той готовий до відповідних витрат. Хоча я б не сказав, що аж такі обжори, американські мускул-кари 60-70х років , от це обжори
60- 70 роках ціни на пальне відрізнялись від наших, беремо до уваги наші доходи. такі машини переходять в категорію "для ентузіастів".
Це дуже добре що з екстремальними двигунами, на то вона і корада. Та і не така вона обжора, +1 Мартіні. 9А який тут вивісили в обьяві взагалі не мав би багато жерти на кораді, думаю менше ніж жо або веершоста. На моїй десь думаю 8-9 траса, 12-15 місто...Я недавно тут їхав на каділаку,новому, за 70 штук, 400 кобильному... Хлопаки, не повірите - я бачив як там падає стрілка бензи...
Розхід Коррадо дуже залежить від стиля їзди. При дуже спокійній їзді розхід по місту в мене падає менше 12 літр. Для прикладу Ланос, який мало що їде і його їзда в нормальному режимі буде аналогічна дуже спокійному в Коррадо споживає по місту 10-11 літр. Недалеко втік, а запасу потужності немає. А при хорошому настрої поганятись, попалити гуму і втерти носа всім на дорозі збільшується до 15-17. В такому варіанті мотор витискає все що може, тому розхід максимально критичний. Р.S. Моє Коррадо споживає чуть більше бензини від штатного через деякі переробки.
В мене мотор 9а - по трасі (якщо не валити) 7,5-8л, місто - 9,5-10л. А взагалі Коррадо - це є стан душі і стиль життя!!! Пока нею не володієш - цього не поймеш!!!
шо-то за мотор такий 9а? Ато чесно кажучи давно поглядую на корків, правда їздю дуже багато і тому є бажання щоб моторчик був економнішим.
В принципі публікація містить дофіга брєдової інфи, але для загального розвитку може буде цікаво Не часто преса пише про цю машину (щоб збільшити - клікніть по картинці)