Продам VW Passat B5 1.6 AHL

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Bosh, 13 тра 2014.

1. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039

Неспішно продам свій VW Passat B5. В мене з листопада 2007 року.
    Седан, модельний ряд 1999 р.в., об"єм 1.6 AHL, МКПП, пробіг 224 500 км, доглянутий, в салоні не курили, гаражне утримання, вчасне ТО, кузов, двигун та ходова без проблем.
    На 222 222 км замінено: масло, фільтра, ремні, ролики, термостат, радіатор, антифриз. Нові тормозні диски (перід, зад) та колодки. Нова літня резина (4шт) SAVA 205/55/16. Встановлена альтернативна оптика (перід і зад), ксенон, парктронік, DVD 2DIN-pioneer.
    Кондиціонер (заправлений), сигналізація, ц/з, заводська дотяжка вікон, 4 подушки безпеки
    З недоліків - тріщина на лобовому склі, проте для видимості не заважає
    Ціна 10 000$, торг біля машини.

2. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Ого. Неочікувано. Надумав теж кватру купити?))))))

Хто купить - тому дуже пощастить. Суперово доглянутий пассат! АП!

• Подобається Подобається x 1
  3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Авто "бомба"! Удачі в продажі!

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Ні, але є інші обставини. Два авто в сімї на даний момент трішки напряжно, тому... :sad:
    Дякую!:drinks:

5. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    з такими протекторами на шинах йому кваттро не потрібне ))

6. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Продаю свого вже десь місяців 5 з цінником 9500. 1,8Т з кліматом. Аналогічно претензій до автомобіля ніяких. З такою ціною до мене ще ніхто не подзвонив. Ринок б/у автомобілів зараз просто завмер... Став на авторіа і по дзвінках будеш бачити адекватність заявленої ціни... Успіхів в продажі!!!
    ЗІ. Що за рамка в тебе на чехлі КПП???

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Вже поставив, перегляди є, але ніхто не дзвонив. Наш народ завжди хоче халяви :)
    колись купував на Зеленій на базарі, типу тюнинг для B5-го

8. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Ну якщо чесно, то 1,6 з без клімату і шкіри за 10, це далеко не халява....

9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Ні, народ просто не має грошей. Я б мав 10 штук - навіть би не торгувався ))
    Але може б подумав, що можна їх раціональніше витратити )). А ті хто має більше 10000 штук - вже думають про нове авто... Я не беру до уваги фанів, до яких і сам відношусь, що готові волювати за рідкісними моделями, як то биті Б2, але з кватро )) (не сприйміть за образу )))

10. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    От і я вже так 6 місяців без авто, шукаю щось смачне...;)

11. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Рахую, що ціна адекватна, ті що думають, що такі можна і по 8 купити, от нехай їх і купляють. Цього Пасата бачив особисто, машинка хороша, і свого клієнта вона знайде, тим більше, що продаж не спішний. Успіхів в продажі !

12. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Пацани купляйте кватри)) Давайте ФВ клуб в кватроклуб перейменуєм)))

А що 1,8Т думаєш дорожче піде? Він жере більше, геморою з ним більше. А цей 1.6 суперовий моторчик.
    З твоєї логіки випливає що моя авдюха 2,8 мала б коштувати міліон)) А вона навпаки дешевша - бо таку прожору ніхто не купить за великі гроші.
    Але моя була дорога і куплена за немалі гроші теж. Але стояла питання купівлі саме такої машини, а не чогось в районі 10к... От тоді ціна грає меншу роль...

13. exalto

exalto Місцевий

VW Passat B5 99" 1.8 20V (ARG), 5МКПП
    Клубна карта:
    000085
    Шег, ти скоро будеш писати - передний привод? Нет не слышал )))
    Цілком згоден.

14. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    Чоловіче, зло взяло від твого допису!
    Ціна ні+уя не адекватна, бо 90% вартості машини йде бл+ть х+й зна куди, аля на пшонка-хату і януковіч-вертоліт!
    Адекватна ціна тій машині - ящик пива, і то... не більше, бо це вже реальний хлам!
    Наступний раз пиши ціна ринкова, але ніЯк не адекватна :morning1:

Відносно куаттро-хуаттро -> скільки ти разів з моменту купівлі реально то використовував? Ти навіть болота знайти не можеш, щоб похлюпатись..
    Аналогічно попереду літо, потім зима аля без снігу.. В результаті купляєш куаттро тільки заради надпису на багажнику і пантів у підписі на форумі..!
    Ще якщо б жив у славську і туристів по горах возив - то ще може і то для того інші машини купляють.. а так, у львоффі ... нафіг треба..?
    Краще вже айфон 5S з горя купити...

Ну канєшно що ти не скажеш які проблеми були - ти ж її продаєш, забув ?!

Ну і класне відео всім в добавок:
    http://www.youtube.com/watch?v=sTlTxFio6DY#t=11

Останнє редагування: 13 тра 2014
  15. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Shaggy, я не говорю що чим більший мотор - тим дорожча. По тех. характеристиках, що 1,6, що 1,8Т пють одинаково, а динаміка відчутно різна. Те що ми знаєм стан цього автомобіля це одне, по фотографіях - стан не передаш, тому на мою думку за такий цінник вона може піти лише тут... Не маю нічого проти цього автомобіля і права власника ставити ціну, просто висказав свою думку. З таким курсом долара і таким цінником ця машина ще довго буде тішити свого власника!

До речі, за 1,5 роки користування 1,8т з 97 року - проблем не було... В чому він проблемний??? В турбіні? Вона як і всі деталі може навернутись. Поміняв/відреставрував і катаєш дальше...

16. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    До речі, в франківську місяця 1,5 занад, на базарі стояв б5 з 99 року, 1,8Т з кліматом, не мальований, колір такий як в тебе, мотор працював рівно і без всяких потьоків, слідів корозії не бачив - ціна була 8300. Впевнений на всі 100 що за 7800 пішла б як тьоща під лід

17. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Та це все так... Але для быльшості людей це все уявлення додаткових проблем і затрат. Тай тех.хар-ки то таке. По факту 1.8Т полюбе більше вип"є.
    Ну а додаткові проблеми це завжди зниження ціни, бо люди необізнані тупо бояться.

Всьо, кінчаєм срати тут.
    Бош за твоїм бажанням вичищу тему!?

18. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Дякую, нехай буде, все сприймаю як АП :)!!!
    Маю з чим порівнювати (1.6 і 1.8Т) тим більше на одному подвірї. Швагро має 1.8Т 98 р.в., то можу сказати, що розхід відрізняється (особливо по місту), ціни на з/ч також вищі, з динамікою погоджуюсь, кліма чи кондюк, як на мене - прості панти.
    Щодо ціни, то також брав її з авто-ріа, оскільки надивився на цих "гробів" по 8500 - 9000: з болотом/гавном по салону, "засраним" підкапотним простором, без кондюка, з маханічними склопідйомниками, з потускнілими фарами, лисою резиною і т.д.
    Дякую!

19. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Я ж її тут не продаю, і реально не було проблем... Поміняв при покупці пару резинок, щоб масло не підтікало, ремні роліки і тройник якись там, по якому антифриз тече, бо тріс мені по дорозі... Все (тьху-тьху-тьху). Та й проблем є проблемами якщо вони не вирішені...

Темі АП :D:D:D

20. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Отут, нєфіг, тролити Пасіка, такого ще треба пошукати.
    Успіхів в продажі.
    Бачив його неодноразово та й подобається він мені, це ж не Г2, котрий має 30 років, котрого за 4500 ЮСД продають з підписом "не битий не фарбований"
    Торг ніхто не відміняв. Хто реально хоче купити, той поторгується біля машини тай купить.
    Удачі в продажі.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)