Неспішно продам свій VW Passat B5. В мене з листопада 2007 року. Седан, модельний ряд 1999 р.в., об"єм 1.6 AHL, МКПП, пробіг 224 500 км, доглянутий, в салоні не курили, гаражне утримання, вчасне ТО, кузов, двигун та ходова без проблем. На 222 222 км замінено: масло, фільтра, ремні, ролики, термостат, радіатор, антифриз. Нові тормозні диски (перід, зад) та колодки. Нова літня резина (4шт) SAVA 205/55/16. Встановлена альтернативна оптика (перід і зад), ксенон, парктронік, DVD 2DIN-pioneer. Кондиціонер (заправлений), сигналізація, ц/з, заводська дотяжка вікон, 4 подушки безпеки З недоліків - тріщина на лобовому склі, проте для видимості не заважає Ціна 10 000$, торг біля машини.
Ого. Неочікувано. Надумав теж кватру купити?)))))) Хто купить - тому дуже пощастить. Суперово доглянутий пассат! АП!
Продаю свого вже десь місяців 5 з цінником 9500. 1,8Т з кліматом. Аналогічно претензій до автомобіля ніяких. З такою ціною до мене ще ніхто не подзвонив. Ринок б/у автомобілів зараз просто завмер... Став на авторіа і по дзвінках будеш бачити адекватність заявленої ціни... Успіхів в продажі!!! ЗІ. Що за рамка в тебе на чехлі КПП???
Вже поставив, перегляди є, але ніхто не дзвонив. Наш народ завжди хоче халяви колись купував на Зеленій на базарі, типу тюнинг для B5-го
Ні, народ просто не має грошей. Я б мав 10 штук - навіть би не торгувався )) Але може б подумав, що можна їх раціональніше витратити )). А ті хто має більше 10000 штук - вже думають про нове авто... Я не беру до уваги фанів, до яких і сам відношусь, що готові волювати за рідкісними моделями, як то биті Б2, але з кватро )) (не сприйміть за образу )))
Рахую, що ціна адекватна, ті що думають, що такі можна і по 8 купити, от нехай їх і купляють. Цього Пасата бачив особисто, машинка хороша, і свого клієнта вона знайде, тим більше, що продаж не спішний. Успіхів в продажі !
Пацани купляйте кватри)) Давайте ФВ клуб в кватроклуб перейменуєм))) А що 1,8Т думаєш дорожче піде? Він жере більше, геморою з ним більше. А цей 1.6 суперовий моторчик. З твоєї логіки випливає що моя авдюха 2,8 мала б коштувати міліон)) А вона навпаки дешевша - бо таку прожору ніхто не купить за великі гроші. Але моя була дорога і куплена за немалі гроші теж. Але стояла питання купівлі саме такої машини, а не чогось в районі 10к... От тоді ціна грає меншу роль...
Чоловіче, зло взяло від твого допису! Ціна ні+уя не адекватна, бо 90% вартості машини йде бл+ть х+й зна куди, аля на пшонка-хату і януковіч-вертоліт! Адекватна ціна тій машині - ящик пива, і то... не більше, бо це вже реальний хлам! Наступний раз пиши ціна ринкова, але ніЯк не адекватна Відносно куаттро-хуаттро -> скільки ти разів з моменту купівлі реально то використовував? Ти навіть болота знайти не можеш, щоб похлюпатись.. Аналогічно попереду літо, потім зима аля без снігу.. В результаті купляєш куаттро тільки заради надпису на багажнику і пантів у підписі на форумі..! Ще якщо б жив у славську і туристів по горах возив - то ще може і то для того інші машини купляють.. а так, у львоффі ... нафіг треба..? Краще вже айфон 5S з горя купити... Ну канєшно що ти не скажеш які проблеми були - ти ж її продаєш, забув ?! Ну і класне відео всім в добавок: http://www.youtube.com/watch?v=sTlTxFio6DY#t=11
Shaggy, я не говорю що чим більший мотор - тим дорожча. По тех. характеристиках, що 1,6, що 1,8Т пють одинаково, а динаміка відчутно різна. Те що ми знаєм стан цього автомобіля це одне, по фотографіях - стан не передаш, тому на мою думку за такий цінник вона може піти лише тут... Не маю нічого проти цього автомобіля і права власника ставити ціну, просто висказав свою думку. З таким курсом долара і таким цінником ця машина ще довго буде тішити свого власника! До речі, за 1,5 роки користування 1,8т з 97 року - проблем не було... В чому він проблемний??? В турбіні? Вона як і всі деталі може навернутись. Поміняв/відреставрував і катаєш дальше...
До речі, в франківську місяця 1,5 занад, на базарі стояв б5 з 99 року, 1,8Т з кліматом, не мальований, колір такий як в тебе, мотор працював рівно і без всяких потьоків, слідів корозії не бачив - ціна була 8300. Впевнений на всі 100 що за 7800 пішла б як тьоща під лід
Та це все так... Але для быльшості людей це все уявлення додаткових проблем і затрат. Тай тех.хар-ки то таке. По факту 1.8Т полюбе більше вип"є. Ну а додаткові проблеми це завжди зниження ціни, бо люди необізнані тупо бояться. Всьо, кінчаєм срати тут. Бош за твоїм бажанням вичищу тему!?
Дякую, нехай буде, все сприймаю як АП !!! Маю з чим порівнювати (1.6 і 1.8Т) тим більше на одному подвірї. Швагро має 1.8Т 98 р.в., то можу сказати, що розхід відрізняється (особливо по місту), ціни на з/ч також вищі, з динамікою погоджуюсь, кліма чи кондюк, як на мене - прості панти. Щодо ціни, то також брав її з авто-ріа, оскільки надивився на цих "гробів" по 8500 - 9000: з болотом/гавном по салону, "засраним" підкапотним простором, без кондюка, з маханічними склопідйомниками, з потускнілими фарами, лисою резиною і т.д. Дякую!
Я ж її тут не продаю, і реально не було проблем... Поміняв при покупці пару резинок, щоб масло не підтікало, ремні роліки і тройник якись там, по якому антифриз тече, бо тріс мені по дорозі... Все (тьху-тьху-тьху). Та й проблем є проблемами якщо вони не вирішені... Темі АП :D:D:D
Отут, нєфіг, тролити Пасіка, такого ще треба пошукати. Успіхів в продажі. Бачив його неодноразово та й подобається він мені, це ж не Г2, котрий має 30 років, котрого за 4500 ЮСД продають з підписом "не битий не фарбований" Торг ніхто не відміняв. Хто реально хоче купити, той поторгується біля машини тай купить. Удачі в продажі.