Авто в хорошому техстані. До ходової притензій жодних, АКПП їздила на Аралі і працює без перебоїв, не буксує, не ремонтувалась. Мотору робилась повна капіталка (поршня 1й ремонт) десь 20 тис км назад, все пошліфовано, притерто, розточено якісно на заводі на що є відповідні чеки. Масла не бере ні грама, добре їде, оберти не плавають. Заводиться однаково добре завжди без виключень. Бонусом до авто йде комплект відмінної зимової гуми (Нокіан) з майже не зїждженим протектором на дисках. Також магнітола з блютусом що дозволяє зручно розмовляти по телефону під час руху або слухати музику з телефона без використання додаткових дротів. Магнітолу можна зняти і поставити заводську в разі потреби, звичайно це позитивно для покупця відібється на ціні. Салон вдалий - поєднання алькантари і автокожзаму. Немає подертостей/протертостей, приємний зимою і літом. Присутні всі ручки, защолки, лаипочки і тп. В машині все працює, світить, гріє, включається. З недоліків - потрібна косметика. Сам би взявся, зробив і їздив далі, але потрібен сімейний автомобіль тому і продаю. Комплектація: 1,4 AEX повний інжектор, 4 ст АКПП, ГУР, 13" сталюки, серворуль, імобілайзер, 2 подушки безпеки, сигналка з ЦЗ, аудіо. Прайс за автомобіль 5900. Для одноклубників непогана знижка.
Аукцион невиданной щедрости 5900 на авториа http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_polo_11741933.html Порадуйте ваших коханих жінок автоматом!
Sasa, не хочу Тебе розчаровувати, але є жінки, які вміють добре їздити без автомата, кулемета і т.д...:PГи-ги-ги ))))) Пи.си.То я так...на замітку не в образу
В ап теми - є жінки, які тільки на автоматах і хочуть їздити, тримаючи кулемети в багажнику, а пистолети - у бардачку А ще є мужчини за..., котрим ну зовсім вже впадлу ту ручку кляту туди-сюди туди-сюди, краще на розслабоні з автоматом і по дайцям і по дайцям клятим А для туди-сюди є для того інші застосування як в мужчин, так і в жінок.
Мужчини! Заради такого, варто купити жінці машину, щоб тою ручкою туди-сюди не махати...Та й таке благе діло, що і самому буде не встидно їздити тою машинерією, щоб одразу з двох кулеметів по тих гей..., гай..... цям
До продавця: а де правий бік був битий? щось серйозне, чи так - бочком по кювету? І коли малювалася і чому? Питаю, бо зацікавлена мафинкою.
А чому правий? - лівий, навіть фотки десь на форумі були, як одне блондико притерло... а от пороги то з двох сторін
Цього ми вже ніколи не взнаєм Крило примяла. Мені казали вистукувати, але я поставив нове. Як зацікавлена то приїжджай дивитися
народ просто переживає і боїться чогось нового. тай можливе попадалово у 1500-2000$ також багатьох лякає
Тисяча максимум. 600 - нові фрикційні, 400 - правильному майстрові. І знову на ходу Проходили, нічого страшного. Зате комфорту повне щастя. Особливо для НЕ гонщиків.
Для тих кого не гріє автомат в машині встановлено пічку. Для тих хто боїться чогось нового і попадалова то нехай не бере DSG після 150к пробігу. А тут класичний автомат який вже купу років не новий. Вобщем ап.
А то...Всі думають, як женщіна, то вже і не вміє користуватися тою штукенцією. Ще не таким вмієм, не, Чортопхай? Пи.Си. То я про кулемет...
кароче машина в дуже класному стані. Лобовуху поміняв, кузов де треба було підмалював, ціну опустив до 4500 Настроєний продати найближчим часом.
А є трохи свіжих фоток? Спеціально робити не треба, але якщо є, то цікаво подивитися, поки що на фото Який пробіг зараз?