Знайшов такий проект в неті. Мета - громадський моніторингу за ямами на дорогах. Вказуєте місце, прикріплюєте фотку, заповняєте бланк маляви в ДАІ, формується PDF файлик , друкуєте - поштою надсилаєте в міцеве управління ДАІ, чекаєте 31 день на реакцію - не прийшло нічого тоді заповняємо бланк в прокуратуру на бездіальність. Все автоматизовано. Тільки конверт відправити. Тут детальний алгоритм - http://www.ukryama.com/about/#pr Проект ніби цікавий. Я вже пару ям знаю в місці де можна колеса залишити. Піду пофоткаю на днях.
А я вже два колеса залишила в одній такій ямі! Вихід - до Пана Бога на скаргу! Треба говорити про це. Чим більше голосів, тим більша ймовірність, що почують. Принаймні, не будуть спокійно штани на роботі протирати. : ПиСи. Тільки питання - чому проєкт по-ненашому? І чи будуть скарги до прокуратури?
Та то роботи непочатий край... Плівки у фотоапараті не вистарчить. Чи тобто карт пам'яті І це я маю на увазі лише Львів. А далі в села то взагалі крамола одна. Тілько одна Персенківка чого вартує. Я спробую приєднатися.
Сьогодні їздив до Хирова... і зрозумів від якого слова походить назва міста херова дорога, не їздіть туди
Ви давно їздили трасою "пункт перетину державного кордону Шегині - славне місто Городок"??? Мало того, що там ями, там ще й 8 лежачих поліцаїв на дорозі. На міжнародній трасі!!! Цікаво, чи це знову зміни в ПДР, які я проспала? Де ще у світі на міжнародній трасі лежать поліцаї?
Хотілось би підтримати на дусі колегу з А6 і сказати: хай тепер журяться міські служби, які будуть відгризати ту оливу з дороги. Але, на жаль, не будуть... Ані журитися, ані відгризати. А йому піддон треба зробити.