Проект www.ukryama.com

Тема у розділі 'Інше', створена користувачем mixonoff, 16 жов 2011.

1. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Знайшов такий проект в неті. Мета - громадський моніторингу за ямами на дорогах. Вказуєте місце, прикріплюєте фотку, заповняєте бланк маляви в ДАІ, формується PDF файлик , друкуєте - поштою надсилаєте в міцеве управління ДАІ, чекаєте 31 день на реакцію - не прийшло нічого тоді заповняємо бланк в прокуратуру на бездіальність. Все автоматизовано. Тільки конверт відправити. Тут детальний алгоритм - http://www.ukryama.com/about/#pr
    Проект ніби цікавий. Я вже пару ям знаю в місці де можна колеса залишити. Піду пофоткаю на днях.

Останнє редагування: 16 жов 2011
  2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Я бачу там і Львів вже участвує повним ходом. Тре й собі щось пофоткати.

3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    ага всі ями до твого гаражу

4. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А я вже два колеса залишила в одній такій ямі! Вихід - до Пана Бога на скаргу!
    Треба говорити про це. Чим більше голосів, тим більша ймовірність, що почують. Принаймні, не будуть спокійно штани на роботі протирати. :diablo:

ПиСи. Тільки питання - чому проєкт по-ненашому? І чи будуть скарги до прокуратури?

Останнє редагування: 17 жов 2011
  5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Та то роботи непочатий край... Плівки у фотоапараті не вистарчить. Чи тобто карт пам'яті :) І це я маю на увазі лише Львів. А далі в села то взагалі крамола одна. Тілько одна Персенківка чого вартує. Я спробую приєднатися.

6. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Сьогодні їздив до Хирова... і зрозумів від якого слова походить назва міста
    херова дорога, не їздіть туди

7. zzz

zzz Початківець

VW Golf IV
    Від Червонограда до початку Волинської області там взагалі одна сплошна яма....

8. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Ви давно їздили трасою "пункт перетину державного кордону Шегині - славне місто Городок"???
    Мало того, що там ями, там ще й 8 лежачих поліцаїв на дорозі. На міжнародній трасі!!! Цікаво, чи це знову зміни в ПДР, які я проспала? Де ще у світі на міжнародній трасі лежать поліцаї?

9. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Ніби недавно вже зробили дорогу...

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Дорогу зробили до Городка і сунуть далі за городком

11. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    позавчера на Бортнянского А6 пробила поддон- все масло по улице вниз пошло

12. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Хотілось би підтримати на дусі колегу з А6 і сказати: хай тепер журяться міські служби, які будуть відгризати ту оливу з дороги. :sad: Але, на жаль, не будуть... Ані журитися, ані відгризати. А йому піддон треба зробити.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)