Пропонують мені в Чернівцях Скірокко на запчастини, доків нема... їздив дивитися є декілька фоток... може кому що треба, бо мені переважно по кузову треба..... є фотки, незнаю як закачати=((
Я б фари з рамками та нижніми пластмасами, що під фарами б забрав Повороти цілі рідні? Капот цілий? тобі ж треба... (100 баксів) Франко далі в пошуках порогів... (50-100 баксів) Накладки на пороги КАМЕЙ оригінал? Якщо так то теж цікава річ Пам'ятаю хтось балку шукав (100 баксів) Двиг живий? Якащо так то теж баксів 100-200 Якак КПП 5ст? якщо так то теж 100-200 баків Лобове скло ціле? (100баксів) Хторь телевізор шукав... А ще крила, вікна Ну і купа дрібниць які тобі пригодяться... Рахуй собі сам... До речі, який рк?
я буду вирізати передок, ліве заднє крило (по точках висверлювати)... , капот, передні крила, ну а решта буду дивитися.... мотор по словах власника добрий, тіки треба поставити акмулятор і підєднати якусь трубку від бака, що бензин тече .... піскажіть яка будьласка і де вона? треба буде ще раз підїхати спробувати завести... стан порогів не ясно який, бо зверху накладки...
Звонив власнику, нижче 600 не віддає! якщо когось конкретно щось цікавить і готовий взяти, пишем... на днях постараюсь мотор завести, коробка 5 ступка доречі? повороти цілі, рідні, можливо невеличкі десь недоліки.... мені самому за цю суму невигідно, а так би взяв якби комусь ще щось потрібно...
Не все, кілька грибочків собі на потім залишив. Про це навіть Олег не знав Правда це поганки. Так, на крайній випадок. Якщо потрібно парочку точок можу здати